4,9 48 tys. ocen
4,9 10 1 48497
4,6 11 krytyków
Jak się pozbyć cellulitu
powrót do forum filmu Jak się pozbyć cellulitu

Wróciłam nie dawno z kina i dla mnie to był całkiem fajniutki film
7/10

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
przemo939

Spoczko

fajnaserialomaniaczka

również spoczko

przemo939

Owszem, ubliżyłeś. W mało kulturalny sposób ustosunkowałeś się do wypowiedzi koleżanki powyżej, atakując jej poziom inteligencji stwierdzeniem, że jest mało rozgarnięta. Dla mnie jej opinia jak najbardziej ma znaczenie, jestem ciekawa tego filmu i cieszą mnie (mimo, że nieliczne) pozytywne opinie o tej produkcji.
Czy mój post jest wystarczająco elokwentny, czy mnie też pojedziesz za słownictwo i błędy, które mogą zdarzyć się każdemu? Trochę luzu...;)

ocenił(a) film na 6
fajnaserialomaniaczka

Dziwi mnie, że filmy Saramonowicza mają tak niską ocenę, szczególnie że np. Idealny facet dla mojej dziewczyny to była naprawdę dobra komedia! Mam wrażenie, że niektórzy oceniają jego filmy na 1, dla zasady, bo przecież wszystkie polskie filmy są do du.. A tak naprawdę, jedynym naprawdę słabym filmem, który nakręcił, było " Lejdis", które z kolei miało największą frekwencję w kinach :o logika mi podpowiada, że im niższa ocena na filmwebie, tym bardziej warto pójść na ten film ;) zaryzykuję, pójdę ;D

ocenił(a) film na 1
pnkkworker

Też tak myślałem...i zawiodłem się sromotnie....
Nie wytrzymałem do końca filmu - strata pieniędzy - powinni płacić za ściąganie tego z sieci....