4,9 48 tys. ocen
4,9 10 1 48497
4,6 11 krytyków
Jak się pozbyć cellulitu
powrót do forum filmu Jak się pozbyć cellulitu

Szkoda kasy. Widziałem dzisiaj bo musiałem na coś zabrać kobietę.
Kto na to dał kasę? Boże, inwestycja w taki sh*t to ruletka.
Ale jak będziemy chodzić na takie filmy to im się będzie opłacało kręcić takie gnioty i nic nie się nie zmieni. Także do prawdziwych patriotów mam prośbę o olanie tej produkcji aby pokazać tym " producentom " że my mamy jednak jakiś gust i chcemy ewolucji w polskim kinie......

Balck_Jack

"Bo musiałem na coś zabrać kobietę." Rozumiem, że Twoja kobieta (pewnie jak wszystkie Twoim zdaniem) stoi na niższym poziomie intelektualnym i ambitne kino nie dla niej! Gratuluję wyboru (kobiety i filmu)!
A tak na marginesie, to polskie kino potrzebuje rewolucji (tu i teraz), a nie powolnej ewolucji.

Lulu_7

Ja (mimo płci) tego filmu nie widziałam i się na niego nie wybieram.

ocenił(a) film na 1
Lulu_7

No wiesz jak to jest z kobietami ...... : )
Mają swoje plusu ale z żadną mi się tak dobrze nie gada i nie bawi jak z kumplami. : )

Lulu_7

Blackow_JAckowi gratuluję kobiet i gustu, a LULU gustu

przemo939

Blac_Jackowi (tudzież Blackowi_Jackowi) Z deczka jestem pod wpływem, ale to piątek przecież

ocenił(a) film na 6
Balck_Jack

hm, radzisz ludziom zeby nie chodzili, chyba placi ci konkurencja Saramonowicza.

de_niro_fan_500

a tobie placi producent tak ;)

...rezyser wypowiada, ze jest to ambitne kino dla wymagajacego widza... nawet mi komentowac takich glupot sie nie chce.. albo pytanie co dla niego nie jest ambitnym kinem nie chce nawet wiedziec... 0/10

ocenił(a) film na 6
whiskas

no tak, biorac pod uwage to ze mi placi producent, to tobie placi konkurencja podobnie jak Black_Jackowi, wgl wszystkim, ktorzy tutaj sie zle wypowiadaja placi konkurencja, ktora chce zniechecic do ogladania filmu, ocena tez jest zmanipulowana przez konkurencje z cala pewnoscia.

de_niro_fan_500

A niby kto jest tą konkurencją? ;-)

ocenił(a) film na 6
mala.lwica

a co tam, rzucam oskarzenia tak o, na filmwebie to dobra zabawa od dawna, nie mow ze nie slyszalas ;)

ocenił(a) film na 8
de_niro_fan_500

mnie nikt nie placi - ale po trailerze potrafie stwierdzic, ze lotne to to nie bedzie.

a pozniej bedzie tak jak by ktos puscil baka w towrzystwie - niezrecznie..no bo o co chodzi? w sumie obsada super - kasa poszla a jednak nie zdobylo uznania? a czemu?? bo konkurencja zaplacila?? jaka w ogole konkurencja?? ci od pazury debile czy od ciacha - bo nie kumam..

nie ide - bo szkoda moich pieknych oczu :)

mala.lwica

weekend pewnie jest konkurencja... bija sia o to kto bedzie mial nizsza ocene ;)

ocenił(a) film na 1
de_niro_fan_500

Co to znaczy konkurencja mi płaci? Kto jest konkurencja dla reżysera? drugi reżyser? To nie są samochody że jak kupisz jeden to drugiego już nie. Jak w miesiącu pojawią się dwa dobre filmy to pójdę na oba bo za dobra rozrywkę zapłacić 21 zł warto. I powiem ci że stać mnie nawet na trzy albo cztery albo ...... seanse. Ale wkurza mnie oszustwo. Bo z kinem jest tak, że kupujesz kota w worku. Pokazują ci trailer ale tak naprawdę co jest w pudełku to się dowiesz jak już wybulisz kasę. A reklama Saramowicza w telewizji po prostu mnie oszukała.

Balck_Jack

Oszukała tysiące podobnych Tobie (i jeszcze oszuka, jak każda reklama POLSKIEGO gniota)

ocenił(a) film na 1
Balck_Jack

True , a Saromonowicz lepiej niech już pozostanie przy kręceniu reklam dla firm wątpliwej proweniencji , bo jak widać na załączonym obrazku duży format zupełnie mu sie nie udaję

tiptoe

kurcze LEJDIS TO MAJSTERSZTYK ALE TO!!!? TOŻ TO SŁABE JAK BARSZCZ a szkoda bo po zwiastunie myślałęm że będzuie świetny film a tu się rozczarowałem było kilka śmiesznych momentów ale bardzo mało !!!