PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=581260}
4,9 48 tys. ocen
4,9 10 1 48477
4,7 17 krytyków
Jak się pozbyć cellulitu
powrót do forum filmu Jak się pozbyć cellulitu

trudno to jakoś sensownie ocenić, bo film jest niedorzeczny kompletnie, ale dialogi rozkładają na łopatki.

Whiskerss

w pełni się zgadzam..;)

ocenił(a) film na 7
Whiskerss

dokladnie tak! film sam w sobie du*y nie urywa, ale dialogi <3 ahh i piosenki :) film idealny na babski wieczór :D

ocenił(a) film na 2
Whiskerss

A które na przykład dialogi w tym "filmie" tak rozkładają na łopatki ?

ocenił(a) film na 9
Juroslaw

"-Numer Puk? -
Mówiłam że nie pamiętam.
- A pan pamięta swój PUK?
-Najwyraźniej był to jedyny PUK w pańskim życiu"

użytkownik usunięty
piwlik

No rzeczywiście. Boki zrywać ;)

ocenił(a) film na 7
Whiskerss

Dialogi i miny Krystiana od "No nie! No po prostu k***a no nie!" :D

ocenił(a) film na 9
Whiskerss

Ale w jakim filmie fabuła ma większy sens ?:) a teksty rzeczywiście the best :) uwielbiam ten film :)

Whiskerss

ku*wa no nie, no po prostu k*lwa no nie. Zgadzam się, poza tym tekstem i może paroma film jest do dupy jak (prawie) każdy polski film. Kiedyś robiliśmy lepsze filmy.

ocenił(a) film na 7
The_Fallen

" FAKEN " najlepszy :D

The_Fallen

Skoro bluzg " ku*wa no nie, no po prostu k*lwa no nie" jest najlepszym elementem tego filmu, to przecież zamiast płacić na to za bilet do kina, można podobne teksty wysłuchiwać i kontenplować koło knajpy, ZA DARMO. Ale dzięki za ostrzeżenie.

Whiskerss

A ja bym nie skreslala fabuły. Ten film nie jest kobiecy, czy "babski", jest dziewczyński. Wiele kobiet, zwlaszcza wychowanych na ksiazkach Chmielewskiej, marzylo w mlodosci o rozwiazywaniu zagadek kryminalnych. Jak dla mnie to taki spadkobierca przygod Tereski i Okretki czy Joanny i Alicji. Szkoda, ze tylko jeden.