Zgadnijcie kto zobaczył koniec Jak Wytresować Smoka 2? ;)
Zainteresowanym mogę napisać na prywatną wiadomość, bo tutaj taki spoiler byłby haniebny, a użytkownicy nie dali by mi żyć.
PS: Gdybyście chcieli sami zobaczyć clip, radzę odwiedzić Tumblra i użytkownika Hiccdew-Forever (czy jakoś tak).
No wiesz, to zależy od osoby. Ja już i tak naoglądałam się tych spojlerów, że końcówka mi nie zaszkodzi :)
Widział stronę tego użytkownika... Widziałam końcówkę filmu (co i tak już faktycznie nie zaszkodzi) ale tego drugiego co tam jest nie chcę i nawet nie zamierzam włączać.
Obejrzałam końcówkę filmu i chyba jestem jakimś nie ogarem bo nie zobaczyłam i nie usłyszałam żadnego nowego spoileru. Po tym filmiku stwierdziłam jedynie, że spoiler o Stoiku był prawdą :)
Posąg Stoika + brak go w końcówce (pokazali Pyskacza, Valkę i resztę a jego nie) + to, że Drago ma na jakiś czas przejąć władzę nad Szczerbatkiem i na nim latać+namaszczenie Czkwaki na wodza (nigdzie w tej scenie nie było Stoika) + w spoilerze wspomnienie było o tym, że to właśnie nasz kochany Szczerbek ma zabić ojca Czkwaki.
Nie wiem jak ty ale ja jestem przekonana do teorii o śmierci Stoika.
Bo to jest Nocna Furia? Bo osłabiłby Czkawkę i Berk?
h t t p :/ / 24 . media . tumblr . com/4 a5d 296a 00c2f555a3b39 2e c0fa4e503/tumblr_n6ehv3Y WiD1ts8azg o1_40 0 . gif
h t t p : // 37 . media . tumblr . com/fa 2aac 0f6e24d7 a 92bcf9b c68575f5 50/t umblr_n6m ndxTvP91ts8azgo1_1280 . jpg
h t t p :/ / 31 . media . tum blr . co m/ 99c25 7c823 a 79b76beda 77a 9de87a1 9 6 /tu m blr_n6mn crNVea 1ts8a zgo1_1280 . jpg
To wiem, ale chodziło mi o to, że Szczerbek mu na to pozwoli ? Może to naiwne, widziałam ten spojler jak Drago leci na Szczerbatku i po prostu wydało mi się to dziwne
Nie tyle mu pozwoli co zostanie zmuszony do tego. Bewilderbest Drago jest alfą co oznacza, że panuje nad wszystkimi smokami.
Lepsze linki:
ht tp: / / 37. media . tumblr . com / fa2aac0f6e24d7a92bcf9bc68575f550/tumblr_n6mndxTvP91ts8azgo1_1280 . jpg
ht tp: / / 31 . media . tumblr . com / 99c257c823a79b76beda77a9de87a196/tumblr_n6mncrNVea1ts8azgo1_1280 . jpg
ht tp: / /24 . media . tumblr . com / 4a5d296a00c2f555a3b392ec0fa4e503/tumblr_n6ehv3YWiD1ts8azgo1_400 . gif
Jednak nasuwa się tu jedno pytanie: jeśli Stoick faktycznie nie żyje (a wszystko na to wskazuje - jak uzytkownik Blue_eyedLioness wspomniał powyżej) to kto w taki razie jeździ na jego smoku w końcowej scenie?
Nie jestem już sama taka pewna. Może mi się przywidziało. Ale byłam przekonana, że jest tam smok podobny do Skullcrashera. Lecz jak pisałam, może mi się przywidziało. Mózg mi już szwankuje przez te wszystkie filmiki. Dzięki wielkie DreamWorks :)
W sumie w momencie gdy Valka ściąga zbroję z takiego smoka ten smok wygląda jak Skullcrusher o: Ale to na pewno nie ten smok bo ma trochę inną budowę przodu pyska.
Była właśnie jeszcze jedna scena jak oni już latali i z pomostu czy czegoś takiego startuje własnie taki smok. Ale jak napisałam wcześniej - mogło mi się przywidzieć.
Mi się wydaje, że to jest Skullcrusher, bo obejrzałam to parę razy, żeby zobaczyć czy ktoś siedzi na jego grzbiecie
Nie wiem czemu ale nie mogę wysłać wiadomości :/ No cóż, wstawię tu ht tp : / / vimeo . com / 97538897