Umarłam. http://mikayla-firebane.tumblr.com/post/87903177504/httydfanblr-spoiler-im-not-s orry-3
Ja jak to zobaczyłam, to moja mama patrzyła się na mnie jak na idiotkę i stwierdziła, że mam wściekliznę. :)
Ten film mnie po prostu zabije. I jeszcze teraz trafiłam na film z Jayem. Czy może być gorzej
Fajne zdjęcie coś się tego spodziewałem i Valka w tle no to jestem zadowolony bo mam wkońcu odpowiedź na pytanie które mnie dręczyło serdecznie dziękuje.
No to mnie rozwaliło :)
Dziękuje ci bardzo za kolejny spoiler (one mnie wykończą)
Jezu, kolejne skojarzenie z innym filmem - tym razem z Królem Lwem! Okey, zaprezentuję dodatkową scenkę, która mogłaby to wyjaśnić.
*Czkawka i Astrid odlatują*
Stoick: Coś mi tu śmierdzi...
Pyskacz: Oj, przepraszam...
Stoick: Nie TY! ONI!
Stoick: Czkawka i Astrid... SAMI!
Pyskacz: I co w tym złego?
Stoick: *zaczyna śpiewać początek Can You Feel The Love Tonight*
O Boże, co ja bym dała za tą scenę!
Ach ta moja głupia ciekawość to mnie do grobu wpędzi lepiej nie oglądać tego filmika
Nie chcę ciebie urażać czy coś w tym stylu (każdy oczywiście może robić to co mu się podoba), ale czy nie byłoby lepiej gdyby linki do spoilerów byłyby przesyłane na prywatne wiadomości osób, które chcą to zobaczyć, a nie na forum publiczne?
O mało co tego powyższego filmiku nie oglądnęłam. Tę scenkę sobie zostawię jak wyjdzie film.
A użytkownika (Hiccdew-Forever czy coś w ten deseń) powinni natychmiast odłączyć go od Internetu. Już są na niego duże skargi, że nie szanuje zdania innych osób, żeby nie spoilerował.Przy tempie w jakim on wrzuca filmiki do sieci to przed premierą możemy już mieć cały film
Nie durzy spoiler spodziewałbym się tego w końcówce i coś myśle że Stoick przeżyje bo wszyscy się by tak nie cieszyli gdyby było inaczej
Zabije cię i zatańczę na twoim grobie...jeśli dasz kolejny Spoiler D: (Jestem strasznie słaba widzę spoiler - nie mogę się pohamować...chociaż wiem ,że nie powinnam tego robić)
Jeśli masz jakiś jeszcze filmik z Czkawką i Astrid to wyślij mi link jeśli morzesz
Nie włączę tego... n-nie mogę....Co ja robię....Chyba wyłączę komputer na te 11 dni ;-;
Mogę ci przesłać jedynie na pocztę, bo inaczej się tu nie da, bo klipy mam ściągnięte na komputerze ;)
Obejrzałem i miałem nadzieje że będzie jakiś klip szkoda że usuneli ten ciąg dalszy z chęcią bym obejrzał
Od poniedziałku koniec z Internetem. Nie chcę już więcej nic widzieć. Ale dzięki za filmik :)
Ja muszę wcześniej bo 16 i 17 czerwca mam egzaminy. Na Internet wejdę tylko by zamówić bilet do kina :)
Ja tam mam nadzieje że będzie szybko w necie bo ja nie ide do kina nie mam morzliwości .
Powodzenia z egzaminami.
A dzięki wielkie.
A co do tego czy Stoick przeżyje czy też nie dowiemy się jednak dopiero na filmie. Choć wszystko na to wskazuje, że jednak już go z nimi nie będzie. I to mnie smuci. Coś czuje, że zapas chusteczek w kinie i w domu się przyda.
Jak dla mnie przerzyje ale w ostatniej scenie poprostu go nie było nie wiadomo czemu przecierz Valka nie była by taka wesoła gdyby umarł jej mąż
Skoro przeżyje to dlaczego mianowano Czkawke wodzem ?
Według mnie to oczywiste że zginie.
Jak zobaczyłam ten spoiler z hiccstrid to zwariowałam do reszty i też sobie zepsułam film ;(
KONIEC!!! od dziś do filmu kończę z netem !
Życzę powodzenia tym ludziom którzy także się powstrzymują ;)
Życzcie mi powodzenia bo ja na serio mam problem z netem. Nie, że od razu uzależnienie :D tylko wciąga. =^.^=