PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=574322}

Jak wytresować smoka 2

How to Train Your Dragon 2
2014
7,7 178 tys. ocen
7,7 10 1 177582
7,3 46 krytyków
Jak wytresować smoka 2
powrót do forum filmu Jak wytresować smoka 2

HTTYD3 i serial...

ocenił(a) film na 10

Pewnie większość was oglądała już Jak wytresować smoka 2.Zastanawia mnie 3 część,która będzie 11 listopada 2016
roku.Czytałem wywiad z jednym z producentów filmu,i powiedział,że zakończenie będzie takie jak w książce,gdzie ostatnie
słowa brzmią:"Mieliśmy tu smoki,gdy ja byłem jeszcze chłopcem".Trochę się boje,że DreamWorks zniszczy tą bajke,bo mnie
te słowa przerażają.Oprócz tego chciałbym też poinformować,że wiosną 2015 powstanie 3 sezon serialu,gdzie akcja będzie
się toczyć przed HTTYD2 (czyli pewnie jakoś 2,3 lata wcześniej),a ma być o tym,jak Czkawka zrobił swój miecz,struj do
szybowania i chyba najlepsze,czyli jak narodził się Hiccstrid :)

Ja nie moge się już doczekać jednego i drugiego,a wy?

ocenił(a) film na 10
Elit0

Ja też się boję tych słów :(. Wszyscy będą beczeć, wpadną w depresję itp, a film będzie wyciskaczem łez godnym Titanica :(. Nie chcę, żeby to robili. Jak masz jakieś jeszcze obawy to możesz się nimi podzielić w moim temacie na JWS 3. Wiem, że trochę się reklamuję, ale nikt nie wchodzi na tamtejsze forum.
Dzięki za informację o serialu :). Ale czy czasem Hiccstrid nie narodziło się już wcześniej, pod koniec drugiej części ? Według mnie najciekawsze będzie, jak będzie tworzyć swój strój do lotów. Fajnie w nim wygląda :). Zazdroszczę Astrid takiego przystojniaka :P.

ocenił(a) film na 10
Chantoria

,, Ale czy czasem Hiccstrid nie narodziło się już wcześniej, pod koniec drugiej części ? " - przepraszam, chodziło mi o pierwszą część.

ocenił(a) film na 10
Chantoria

Tak,narodziło się już wcześniej,ale mi chodzi oto,że po prostu pokażą jak "oficjalnie" zostają parą :)

ocenił(a) film na 10
Elit0

Najbardziej mnie ciekawi czy pokażą jak Szpadka zakopała Sączysmarka xD