Niech ten film wyjdzie bo się pozabijamy w dyskusjach albo z ciekawości choć dórzo jest jóż znane.
Tak czy siak mam dość czekania
Na pewno będziecie mieć wyjazd klasowy ze szkoły, jak jesteś skarbnikiem to ładnie ogarniesz temat i co za tym idzie szybciej się wybierzesz na film ;)
Słóchaj uwarznie i żebyś się nie przegrzał. Przeżyłem podstawówke,gimnazjum i większość dzieciństwa na tym że byłem obrarzany,poniżany i gnębiony ludzie przeszli na mnie wszystkie sposoby na wkórzanie (gimnazjum było najgorsze) mógł bym walnąć podręcznik psychologi na temat denerwowania ludzi . To czego się nauczyłem i najwarzniejsze przedewszystkim to to że nie warto na takie osoby jak ty zwracać uwagi zwłaszcza na takiego uzalerznionego od popularności dzieciaka jak ty możesz próbować wytrącić mnie z ruwnowagi śmiało lepsi prubowali ale tylko pokarzesz że jest z ciebie bachor który ma kompleksy od teraz mam cię gdzieś bo gadanie z dzeckiem które nic nie rozumie nie ma sensu.
PS: Do odwiedzajoncych strone którzy umiom zachowywać się jak dorośli zachęcam do pomówienia na inne tematy nirz tylko homoseksualiści ta dyskusja jest jałowa bo wszystko i tak okarze soę w filmie.
No i zgury przepraszam za błędy,pozdrawiam :-)
Nie martw się, mam dobrze powlekane obwody :-)
Skoro nie warto zwracać uwagi, więc pytam po co to robisz? Raczej byś nie znalazł wydawcy na Swój podręcznik o psychologii... Nazywasz mnie dzieckiem i bachorem, ale to Twój poziom wypowiedzi jest bliski stopnia 12 latka, być może masz kilka wiosen więcej, ale Twój 'styl' pokazuje, że nadal zatrzymaleś się w tamtym czasie.
Po tym jak opisałeś Swoje żale, Ewa mogłaby Cię chcieć w swoim programie...
Ja naprawdę jestem tolerancyjna, ale zadbaj o ortografię. Dys-coś-tam nie jest wytłumaczeniem, kurde taka choroba nawet nie istnieje, to po prostu zwykłe lenistwo, które nie pozwala na sprawdzenie pisowni wyrazów i nauczenie się kilku ledwie reguł. Bo skoro masz czas na śmiganie po internecie, to masz też czas sprawdzać co piszesz i jak piszesz, czytanie książek też by się przydało bo to też technika nauki nad ortografią, trzeba tylko chcieć.