PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=574322}

Jak wytresować smoka 2

How to Train Your Dragon 2
2014
7,7 178 tys. ocen
7,7 10 1 177582
7,3 46 krytyków
Jak wytresować smoka 2
powrót do forum filmu Jak wytresować smoka 2

Z racji, że Filmweb nie wyrabia, weszłam w listę topów i kogo zobaczyłam na 91 miejscu? No właśnie!
Mimo, że wiem, że ocena spadnie, to i tak się cieszę. Ktoś się dołączy? :-)

ocenił(a) film na 10
Atrament3

Żeby Cię pocieszyć powiem tyle, że ocena nie spadnie a jeszcze wzrośnie. Myślę że zatrzyma się w okolicach 8.0 - 8.1.
:)

DrakePK

Mam taką nadzieję...

ocenił(a) film na 8
DrakePK

Ocena wzrośnie z 8.5 na 8.0...interesujące.

ocenił(a) film na 10
Anthrax91

ocena 8,5 jest to ocena z przed aktualizacji. Jak wejdziesz na ranking zobaczysz że w tym momencie wynosi ona 7,9 ;).
polecam się rozglądać

ocenił(a) film na 8
DrakePK

Ocena wciąż wynosi 8,5 jednak jak zejdziesz na sam dół rankingu filmwebu zobaczysz algorytm, którym oblicza się średnią filmu wpływ na to ma również liczba głosów, których jak na razie nie oddano wiele więc zaniżają średnią. Pozdrawiam

Atrament3

Osobiście nie lubię tej animacji, pierwszej części dałem 4,natomiast drugiej nie zamierzam oglądać ale pytam się co oznacza cyfra która znajduje się za 8.Czemu jest tak że na przykład Władca Pierścieni Drużyna Pierścienia ma ocenę 8,1 no o co chodzi z tą jedynką ?(przepraszam za styl pisałem to szybko.)

ocenił(a) film na 9
Fabian3200

Słabe.

filmowy_laufer

O co chodzi, chyba nie zrozumiałeś pytania?Oznaczałoby to,że ocena Drużyny Pierścienia to jednocześnie bardzo dobry i nieporozumienie.
Przecież to wyraźnie zaprzecza ocenie społeczności.

ocenił(a) film na 9
Fabian3200

w której klasie jesteś?

ocenił(a) film na 8
Atrament3

Na dodatek 4 miejsce wśród animacji !!! Czyżby Król Lew miał na chwilę się pożegnać z 1 miejscem ?

ocenił(a) film na 9
Atrament3

Ranking na Filmwebie jest beznadziejny...Jakaś zwykła animacja znajduję się w 500,a naprawdę bardzo dobre filmy nie wchodzą nawet w ten próg("Titanic",Dirty Dancing","Uwierz w ducha"). A ta ocena? Serio, film zasługuje na 8,5? Arcydzieła filmowe mają 8,8 czy 8,6 ... Śmiech na sali. Moje ulubione filmy czasem nie dostają 10/10.