Z racji, że Filmweb nie wyrabia, weszłam w listę topów i kogo zobaczyłam na 91 miejscu? No właśnie!
Mimo, że wiem, że ocena spadnie, to i tak się cieszę. Ktoś się dołączy? :-)
Żeby Cię pocieszyć powiem tyle, że ocena nie spadnie a jeszcze wzrośnie. Myślę że zatrzyma się w okolicach 8.0 - 8.1.
:)
ocena 8,5 jest to ocena z przed aktualizacji. Jak wejdziesz na ranking zobaczysz że w tym momencie wynosi ona 7,9 ;).
polecam się rozglądać
Ocena wciąż wynosi 8,5 jednak jak zejdziesz na sam dół rankingu filmwebu zobaczysz algorytm, którym oblicza się średnią filmu wpływ na to ma również liczba głosów, których jak na razie nie oddano wiele więc zaniżają średnią. Pozdrawiam
Osobiście nie lubię tej animacji, pierwszej części dałem 4,natomiast drugiej nie zamierzam oglądać ale pytam się co oznacza cyfra która znajduje się za 8.Czemu jest tak że na przykład Władca Pierścieni Drużyna Pierścienia ma ocenę 8,1 no o co chodzi z tą jedynką ?(przepraszam za styl pisałem to szybko.)
O co chodzi, chyba nie zrozumiałeś pytania?Oznaczałoby to,że ocena Drużyny Pierścienia to jednocześnie bardzo dobry i nieporozumienie.
Przecież to wyraźnie zaprzecza ocenie społeczności.
Na dodatek 4 miejsce wśród animacji !!! Czyżby Król Lew miał na chwilę się pożegnać z 1 miejscem ?
Ranking na Filmwebie jest beznadziejny...Jakaś zwykła animacja znajduję się w 500,a naprawdę bardzo dobre filmy nie wchodzą nawet w ten próg("Titanic",Dirty Dancing","Uwierz w ducha"). A ta ocena? Serio, film zasługuje na 8,5? Arcydzieła filmowe mają 8,8 czy 8,6 ... Śmiech na sali. Moje ulubione filmy czasem nie dostają 10/10.