PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=574322}

Jak wytresować smoka 2

How to Train Your Dragon 2
2014
7,7 176 tys. ocen
7,7 10 1 176407
7,3 38 krytyków
Jak wytresować smoka 2
powrót do forum filmu Jak wytresować smoka 2

Myślałam, że przez wybuch. Ale potem sobie przypomniałam, że gdy Szczerbatek chwycił Astrid, gdy
spadała z Wichury, to za nogi. Może to samo zrobił z Czkawką, tylko tym razem się nie udało. Miało
by to o tyle więcej sensu niż spalenie, że gdy Czkawka w drugiej części mówi mamie jak stracił
nogę, wychodzi jakby na to, że to przez Szczerbatka. Więc może to Szczerbatek mu ją przez
przypadek urwał ?

ocenił(a) film na 8
Chantoria

Faktycznie...coś w tym jest.

ocenił(a) film na 10
Chantoria

Zlapal go zebami i ja odgryzł

ocenił(a) film na 10
bubblegum452

właśnie to miałam na myśli, pisząc, że ją urwał.

ocenił(a) film na 10
Chantoria

To jak Czkawka opowiadał jak stracił nogę było ironiczne. Chodziło mu o to że Szczerbatek "specjlanie" uratował tylko jego część.

ocenił(a) film na 10
DrNer0

Ale noga nie mogła się spalić, bo Czkawka nie spadał nogami naprzód. Też mi się wydawało, że to ironicznie, ale mogło być w tym też trochę prawdy, skoro noga nie mogła się spalić.
To jaki masz pomysł na brak nogi ?

ocenił(a) film na 10
Chantoria

Może przez upadek? Może ją złamał tak bardzo że nie dało się jej poskładać? Wiem że Szczerbatek go osłonił ale bez przesady, Szczerbek nie jest aż taki silny.

ocenił(a) film na 8
Chantoria

Jak dla mnie szczerbatek po prostu ratujac zycie czkawce chwycil go za noge i podciagnal do siebie zeby ochronic go skrzydlami przed ogniem. Przy tym uszkodzil czkawce noge na tyle mocno ze nie dalo sie jej uratowac. Gdyby mu ja odgryzl to by go nie zlapal tylko po prostu czkawka spadal by dalej.

ocenił(a) film na 9
Chinatsa

Ta teoria jest chyba najsensowniejsza.

ocenił(a) film na 8
Atrament3

Ja myślę że gdy szczerbatek łapał go to odsłonił część jego ciała i się spaliła :D

ocenił(a) film na 9
Chantoria

Podsumowując, dobrze, że Czkawka był nieprzytomny, bo inaczej pewnie darłby się z bólu.

ocenił(a) film na 10
Atrament3

Dobre :-)