Jak wytresowac smoka 2 , byłem na Frozen ( niestety ) i i zastanawiałem się co tam robię szczególnie kiedy jedna z bochaterek chciała wziąśc ślub z gościem gdzie znała go od jakichś ...... 2 godzin :p czyli wiadomo Trudne Sprawy w wersji animowanej a JWS i JWS 2 to już wyższa półka
Wiesz ona spędziła całe życie zamknięta w pałacu pragnęła miłości skąd mogła wiedzieć, że ktoś może ją wykorzystać skoro nikt jej o tym nie powiedział ? Kraina Lodu to świetny film, ale masz rację, że JWS 2 to wyższa półka.
Kraina Lodu była po prostu całkiem fajna ale nic poza tym, drugi raz bym nie obejrzała. Jak Wytresować Smoka uwielbiam, dwójka podobała mi sie tak samo jak jedynka i na pewno kiedyś tam z nudów wrócę do tej bajki. ;)
Ja to widzę tak:
1. Jak Wytresować Smoka
2. Kraina Lodu
3. Jak Wytresować Smoka 2
Kraina Lodu to niesamowicie słaba produkcja jak dla mnie. Let it go to świetna piosenka i ...tyle. Słaba historia wypchana średnimi piosenkami.
Jak dla mnie JWS2 :) Kraina Lodu jak dla mnie była mocno średnia i nie rozumiem dlaczego tak wiele ludzi się nią zachwyca, ale spoko, każdy ma inny gust ;)
HTTYD2 jest w moim mniemaniu lepszy od Krainy Lodu (Frozen jak sądzę). Frozen jest słaby, cieńki i nie trzyma się kupy. To tutaj słabe nie jest, cienkie też nie, a z kupą lepiej niż w Krainie.
Nie rozumiem zachwytu nad Frozen, dobra tylko dla bardzo malych dzieci bo ladna animacja i piosenek duzo, dla mnie to byla jakas tragedia. Chyba najgorszy film Disney'a od ostatnich 10 lat. Ja osobiscie wole filmy DreamWorks'a, sa po prostu lepsze.
zależy z jakiej strony patrzeć pod względem zrobienia animacji to remis, akcja- punkt dla JWS2, fabuła- tu remis, piosenki- KL, pomysł- JWS1 i kontynuacja, zróżnicowanie postaci- JWS2, przesłanie- KL, humor- minimalnie KL, trzymanie w napięciu- JWS2, jeszcze można klika plusów porozdawać ale subiektywnie dla mnie te 2 filmy są na takim samym poziomie.