PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=574322}

Jak wytresować smoka 2

How to Train Your Dragon 2
2014
7,7 178 tys. ocen
7,7 10 1 177582
7,3 46 krytyków
Jak wytresować smoka 2
powrót do forum filmu Jak wytresować smoka 2

j. w. Czy dużo stracę jeśli obejrzę najpierw drugą część, później dopiero pierwszą ?

ocenił(a) film na 8
xkolek

Stracisz sporo wielu rzeczy byś nie zrozumiał polecam ci najpierw obejrzeć część 1 to tylko 1,5 godziny, a wrażenia z filmu będą dużo lepsze. Film możesz zobaczyć na stronie cda porostu wpisz w wyszukiwarkę jak wytresować smoka online i wejdź w link z cda.

ocenił(a) film na 10
xkolek

Bardzo dużo! Nie radzę

bubblegum452

to chyba jednak zacznę od jedynki, Dzięki :)

ocenił(a) film na 10
xkolek

Według mnie nie dużo. Nie ma powiązania fabularnego dużego z pierwszą częścią, ale kilka spoilerów dostaniesz ;) Polecam 1 najpierw, ale nie będzie tragedii jak zaczniesz od 2 :D

ocenił(a) film na 8
xkolek

A to jakiś problem obejrzeć najpierw jedynkę? Nie oglądaj 2 bez obejrzenia 1 : )

Joecrou

Problem był taki że nie planowałem tego wyjscia do kina i dowiedziałem się z dnia na dzień. A z tego co widziałem to ten film w obecnym repertuarze razem z Ewolucją Planety Małp był najceikawszą pozycją. W jednym i drugim przypadku jednak nie oglądałem "jedynki". Dlatego pytałem :)

ocenił(a) film na 8
xkolek

Okej ;)

ocenił(a) film na 8
xkolek

Właściwie mógłbyś pójść do kina i wszystko będziesz rozumiał... tylko czy nie szkoda Ci nie zobaczyć jeszcze jednego świetnego filmu jakim jest część pierwsza? :) Polecam znaleźć czas na to czas - będziesz się po prostu dobrze bawił ;)