Wczoraj puźno obejrzałem film po angielsku w troche kiepskiej jakości ale tam mało ważne wczoraj
poprostu nie chciało mi się czekać i obejrzałem.
I pokoleji jak dlamnie film wyszedł bardzo dobrze mam mało obiekcji na jego temat
Po pierwsze troche szybko przeleciał ale zawsze kontynuacje takie są .
Po drugie zakończenie walki z Drago i Oszołomostrachem niepodoba mi się to że Drago te walke
pszeżył ale morze beńdzie dalej kontynuacja w serialu .
I ostatnie to oczywiście jak chyba wszystkim śmierć Stoicka czemu akurat musiał zginąć dopiero co
odzyskał żone i nie dali mu się nią zbyt długo nacieszyć.
Inna sprawa musze się niezgodzić z innymi użytkownikami filmwebu że Rozpaczanie po Stoicku było
krótkie jak dla mnie było dobrze popłakali nad ciałem puźniej go pochowali znaczy spalili ale w taki
uroczysty sposób i był porzegnalny monolog Czkawki i dopiero puźniej wyruszyli na ratować Berk
zresztą oni chcieli uczcić pamięć Stoicka dlatego ruszyli walczyć z Drago a nie lamentowali.
Dlamnie film wyszedł dobrze a widziałem go tylko w wersi nagranej kamerą no nie mogłem się
powstrzymać. Nie moge się doczekać wersji w lepszej jakości spewnością zrobi na mnie lepsze
wrażenie.
Pozdrawiam i sorry za błędy ortograficzne dopiero co się obudziłem i miałem wielką ochote się
wypowiedzeć jestem lekko zaspany więc mogą być błędy.
Serial dotyczyć będzie chyba tego, co działo się przed wydarzeniami z drugiej części filmu, ale raczej Drago pojawi się również w ostatniej części.
A ja wczoraj byłem na JWS2 w kinie w 3D! i ten film jest wprost z.a.j.e.b.i.s.t.y. muzyka,krajobrazy,postacie,fabuła = CUDO <3
Szkoda mi Stoika, sam prawie płakałem ;(
PS: Albo mi się zdawało, albo Czkawka miał pierścionek,może czkawka i astrid są zaręczeni :)
To on go zauwarzył nie ,,my'' i także powtarzam gdzie ty widziałeś pierścionek pewnie ci się przywidziało i tyle zdarza się.
Od kiedy przy zaręczynach facet nosi pierścionek? I na ma pierścionka. Sprawdziłam, mam ten film w kompie.
Gdy odbywały się zawody i Astrid wygrała Stoik krzyknął "to moja przyszła synowa".