PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=574322}

Jak wytresować smoka 2

How to Train Your Dragon 2
2014
7,7 178 tys. ocen
7,7 10 1 177578
7,3 46 krytyków
Jak wytresować smoka 2
powrót do forum filmu Jak wytresować smoka 2

https://www.youtube.com/watch?v=uXMWL9-IBXs

ocenił(a) film na 9
annaandkristoff

"Peg Leg" No nie mogę. AHAHAHAHA! Zabijcie mnie. Hiccup jest zajebisty :D

AliceBrandon

PEG LEEEG!
Najbardziej uroczy bohater, którego widziałam w całym moim życiu.

annaandkristoff

Ja widziałam bardziej uroczych, (Szczerbatek ;) ale tekst genialny xD xD

ocenił(a) film na 10
rita156

Ser klip i wreszcie wiemy coś o nocnych furiach

ocenił(a) film na 10
Alfawolf

Serio ser cholera głupia klawiatura miało być super no córz zawsze się coś spiepszy ale wracając do klipu fajnie wiedzieć ile lat ma Szczerbatek czy ktoś mógł by przetłumaczyć bo nie wszystko rozumiem .

Alfawolf

Valka mówi, że Sczerbatek jest piękny i pierwszy raz widzi Nocną Furię z bliska, że Szczerbatek jest ostatni i jest tego samego wieku co Czkawka. Czkawka powiedział, że znalazł go w lesie, potem Valka wskazując na ogon Szczerbatka mówi coś w stylu "To pewnie Drago" i Czkawka mówi, że właściwie to on złapał wtedy Szczerbatka i "rozmawia" z nim o tym jak go uratował. No i potem "Peg leg!" na końcu, tu chyba się domyślisz ;)

Moje tłumaczenie nie jest do końca poprawne! Nie wiedziałam po prostu jak to opisać :)

ocenił(a) film na 10
annaandkristoff

Rozumiałem wszystko to co z wyjątkiem kilku słów np : niewiem co znaczy ,,Peg leg'' leg to noga ale nie wiem co znaczy Peg i jak to brzmi razem nawiasem mówiąc to Valka mówi,, czy te płapki Drago zrobiły to tobie '' do Szczerbatka.

ocenił(a) film na 9
Alfawolf

Peg to kołek. Postaw się w sytuacji Valki, która słyszy od syna coś w stylu: "A oto moja kołkowata noga!".