PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=574322}

Jak wytresować smoka 2

How to Train Your Dragon 2
2014
7,7 178 tys. ocen
7,7 10 1 177578
7,3 46 krytyków
Jak wytresować smoka 2
powrót do forum filmu Jak wytresować smoka 2

http://www.youtube.com/watch?v=PZtjYa6hL-Q

Jak dla mnie kompletnie dno.
Czemu zmienili aktorów dubbingujących? Mam nadzieję, ze to tylko na potrzeby trailera i w filmie
aktorzy pozostaną ci sami, a jak nie, to ja piszę petycję- kto razem ze mną?

ocenił(a) film na 10
Fenolcia

Raczej inny aktor podkładał głosy Czkawce tylko do tego trailera. Myślę, że gdyby na prawdę planowali zmianę aktorów to Czkawkę dubbingowałby Grzegorz Drojewski, bo przecież dubbinguje go już w serialu.

ocenił(a) film na 9
SweetNightmare

Niezly ten zwiastun u mre jak nie zobacze filmu

ocenił(a) film na 10
Zocha212

Ja nie mogę, najpierw dają nam ten zwiastun, później każą nam czekać nie wiadomo ile na kolejne. I nawet nowych zdjęć postaci nie dają >.>
Rozumiem, że zwykle te wszystkie trailery, urywki filmu i inne pierdoły na jakieś dwa miesiące przed premierą filmu się ukazują, ale czemu Dreamworks, czemu każecie nam tak długo czekać ;_;

ocenił(a) film na 9
SweetNightmare

Dokladnie ja juz chce zobaczyc ten film bo lubie Czkawke a Szerbatka mh szkoda ze taki Szerbatek nie istnieje

ocenił(a) film na 10
Zocha212

Ach wielka szkoda, ale z tego co słyszałam, to w trzeciej części ma być wyjaśnione, dlaczego smoki już nie istnieją.

ocenił(a) film na 10
Fenolcia

Na moje ucho dubbinguje Damięcki... Mogę się mylić, ale na razie cieszę się, że nie zmienili głosu... Głos Drojewskiego szczerze powiedziawszy nie pasuje mi do Czkawki... Może dlatego, że bardziej przyzwyczaiłam się do filmu...