PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=574322}

Jak wytresować smoka 2

How to Train Your Dragon 2
2014
7,7 178 tys. ocen
7,7 10 1 177582
7,3 46 krytyków
Jak wytresować smoka 2
powrót do forum filmu Jak wytresować smoka 2

Twórca który sam jest gejem mówi, że już w dwójce pyskacz jest zakamuflowanym gejem a w 3
części ma być bardziej przedstawiony i jego homoseksualizm... Zepsują bajkę!!!!!

ocenił(a) film na 10
MatthewFrozen

I co z tego, że jest gejem? Ja tam nie mam nic przeciwko temu, że jest jaki jest. Lubię go i mi to nie przeszkadza.

Skąd masz info, że w trójce ma być bardziej przedstawiony - w dwójce zaledwie jedna scena, ba, jedno zdanie o tym świadczy.

Ludzie się burzyli, burzyli,a i tak poszli :)

ocenił(a) film na 8
MatthewFrozen

Myślisz że dzieci w ogóle wyłapią, że ktoś jest homoseksualny? Dzieci tego nie widzą, a te które już wiedzą co to jest, często zostają rodzicami, więc kogo ma to gorszyć? Animacja nie jest tylko dla dzieci, to nie jest bajka.

ocenił(a) film na 10
Chinatsa

No nie wiem, w bajkach nie powinni wprowadzać takich rzeczy, ja tam wolę, żeby nie promowali homoseksualizmu, bo to będzie ohydne, bo twórca powiedział że to będzie "słodkie i rozczulające" już idę rzygać D:

ocenił(a) film na 8
MatthewFrozen

Nie musi takie być, bo homoseksualizm nie jest taki słodki, nie wygląda tak jak w yaoi czy slash. I tak jak mówiłam. HTTYD nie jest bajką, jest animacją a to ogromna różnica.

ocenił(a) film na 10
Chinatsa

Wiem ale ja pisze jak reżyser powiedział :/