PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=574322}

Jak wytresować smoka 2

How to Train Your Dragon 2
2014
7,7 177 tys. ocen
7,7 10 1 176532
7,3 38 krytyków

Jak wytresować smoka 2
powrót do forum filmu Jak wytresować smoka 2

Twórca który sam jest gejem mówi, że już w dwójce pyskacz jest zakamuflowanym gejem a w 3
części ma być bardziej przedstawiony i jego homoseksualizm... Zepsują bajkę!!!!!

MatthewFrozen

I co z tego, że jest gejem? Ja tam nie mam nic przeciwko temu, że jest jaki jest. Lubię go i mi to nie przeszkadza.

Skąd masz info, że w trójce ma być bardziej przedstawiony - w dwójce zaledwie jedna scena, ba, jedno zdanie o tym świadczy.

Ludzie się burzyli, burzyli,a i tak poszli :)

MatthewFrozen

Myślisz że dzieci w ogóle wyłapią, że ktoś jest homoseksualny? Dzieci tego nie widzą, a te które już wiedzą co to jest, często zostają rodzicami, więc kogo ma to gorszyć? Animacja nie jest tylko dla dzieci, to nie jest bajka.

Chinatsa

No nie wiem, w bajkach nie powinni wprowadzać takich rzeczy, ja tam wolę, żeby nie promowali homoseksualizmu, bo to będzie ohydne, bo twórca powiedział że to będzie "słodkie i rozczulające" już idę rzygać D:

MatthewFrozen

Nie musi takie być, bo homoseksualizm nie jest taki słodki, nie wygląda tak jak w yaoi czy slash. I tak jak mówiłam. HTTYD nie jest bajką, jest animacją a to ogromna różnica.

Chinatsa

Wiem ale ja pisze jak reżyser powiedział :/