Iść do kina czy czekać, aż będzie do pobrania/obejrzenia w internecie? Otóż był koniec roku
szkolnego i nie miałam kiedy jechać :C (mieszkam w mieście gdzie kino jest w remoncie i
musiałabym jechać do Częstochowy) I tu moje pytanie jechać czy nie warto?
Jeśli widziałaś jedynkę i Ci się podobała, to... możesz się zawieść. Ale widzę, że lubisz 3D (Twój nick), a dobrych efektów wizualnych w tym filmie nie brakuje.
A ja czytałam właśnie bardzo pozytywne recenzje tego filmu. Często nawet z zaznaczeniem, że ta część jest lepsza od jedynki.
A oglądałeś? Nie sugeruj się recenzjami.
To nie jest zły film. Całkiem niezły, podobał mi się. Ale z MAGICZNĄ, CUDOWNĄ, REWOLUCYJNĄ, GENIALNĄ, PIĘKNĄ, NIEPOJĘTĄ jedynką nie ma szans :-)
Oczywiście to tylko moje zdanie.
Według mnie też zabrakło tej magii jedynki, lecz z drugiej strony jedynka ma więcej hmmm... dorosłości, dlatego zbiera dużo dobrych recenzji, bo jest skierowana też do dorosłych :)
Oglądałam. Ale chciałam przeczytać też jakieś bardziej profesjonalne opinie ;).
Jak dla mnie obie te części były podobnie dobre. Być może rzeczywiście jedynka była lepsza, ale niewiele.
Wydaje mi się, że lepiej iść do kina. Po pierwsze na dużym ekranie znacznie lepiej ogląda się takie filmy. Tym bardziej jeżeli zamierzasz obejrzeć w 3D (albo na 4DX - tylko w kinie). Po drugie - tak jest uczciwiej. To zawsze motywuje twórców do stworzenia kolejnej części ;).
Iść oczywiście do kina nic nie daje takich wrażeń. Szczególnie całe to udźwiękowienie no i oczywiście wszystko jest świetnie widoczne ;) każdy najmniejszy szczegół. Polecam iść do kina ale w 2D chyba że masz jakieś sprawdzone kino 3D w którym wiesz że efekty faktycznie będą dobrze uwydatnione. W moim kinie niestety było z tym kiepsko ale to chyba przez te dziwnie małe okulary.