Jak ktoś chce usłyszeć spoiler (mało takich [jak ja] będzie), który nieźle szokuje to proszę o
powiadomienie. Zaproszę do znajomych i napiszę na priv. Nie oglądałam żadnych
przedpremierówek, ale godziny przeszukiwania internetu pomogły zaspokoić mój głód na spoilery. ;-
; Tylko proszę się nie rzucać - "Kto by chciał spoiler?! Wypchaj się!" itp. bo znam ludzi, którzy lubią
wiedzieć co ich czeka. I sądzę, że kilka takich osób na filmwebie znajdę. :)
To ja również poproszę o spoiler :) Film oglądam już w niedzielę ale jak trollka napisała, dzień bez spoilera to dzień stracony :)
Oj zejdziesz. Lepiej się dobrze namyśl, bo to chyba największy spoiler z całego filmu (jak dla mnie). XD
Jak dostaniesz ten spoiler, możesz mi napisać prywatnie? Chociaż chyba wiem, co to będzie.
Moim zdanie( UWAGA SPOILER ŻEBY NIE BYŁO ŻE NIE OSTRZEGŁEM !!! ) Większego spoilera od śmierci Stoicka nie będzie .
To to mnie wbiło w fotel a zpoczątku nie wierzyłem jeśli to jest ten to powiedz jeśli nie to spasuje jeśli coś bardziej zepsuje mi niespodzianke na filmie to wole nie wiedzieć co to
Pozdrawiam :-)
Spoiler Olam to potwierdzenie spoilera o śmierci Stoika więc nie ma niczego więcej co by ci zniszczyło niespodziankę ;3
Przez spoilery czuję się już prawie tak, jakbym to oglądała, ale co mi tam. Też poproszę. Uuuuuch trzeba się przygotować
Koniec ludziska, taki dałam spoiler , że wszyscy go znają, więc nie mam powodu by go każdemu wysyłać. xD Podany jest przez użytkowników wyżej. ;-;
Nie wiem czy się złościć, czy cieszyć. Ale chyba to drugie, bo te spoilery o np. Stoicku czy Pyskaczu trochę mnie przerażają. Kolejnej tak druzgocącej informacji mogłabym nie przeżyć. :)
Ja nie wierzę w to co mówią o Pyskaczu. ;-; Ale jeśli okaże się to prawdą to raczej zła nie będę. xD Ale to o Stoicku tak mnie zaskoczyło i zaniepokoiło, że rozważałam czy na pewno wybrać się na ten film. I tak i tak idę, bo miłość do Valki zwyciężyła. xD Po prostu ją uwielbiam. ;-;
(SPOILER)Stoik umiera Pyskacz jak zwykle ma sie dobrze liczba kończyn sie zgadza z liczbą z poprzedniej części, szczerbatek ładnie wygląda z fioletowymi plamami, Stoik ginie z ręki szczerbatka ;)
[SPOILER] Dokładnie to Szczerbatek atakuje Czkawkę, Stoick przychodzi na ratunek i walczy ze Szczerbatkiem, a potem Szczerbatek zabija Stoicka. I to bajka dla dzieci. Zero logiki.
Nie to wymyślone a nawet to nikt by na to nie wpadł poczytaj recenzje użytkowniczki Izophista o tym że film fenomenalny to się dowiesz pozdrawiam
Prawda, ale w filmie nie ma bezposredniego odniesienia. Stwierdza jedynie podczas "klotni" stoicka i Val, że właśnie dlatego się nie ożenil "i jest jeszcze jeden powód"...
Ten powód to wlaśnie to, iz jest innej orientacji, choć gdyby nie zostalo to rozdmuchane przez srodowiska homofobiczne, to nikt by się tego nie domyślil :)
Właśnie jestem świeżo po seansie i tekst "jest jeszcze jeden powód" odebrałam tak, że dzieci są tym powodem. Bo powiedziawszy to, dziwnie się spojrzał na Czkawkę, z którym jak wiadomo Stoick nie miał łatwego życia. Nawet jakby miał być gejem, to niech tam sobie będzie, chodzi tylko o to, że każdy to rozumie na swój sposób, ten "drugi powód". Ja zrozumiałam tak jak napisałam wyżej :))
Własnie! Nikt o tym nie pomyślał. xD Dobry pomysł.
Ja idę pewnie w poniedziałek z koleżanką, która ... jakby to powiedzieć... jest 'big fangirl'. XDD Więc na seansie będzie się działo. XD