PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=574322}

Jak wytresować smoka 2

How to Train Your Dragon 2
2014
7,7 178 tys. ocen
7,7 10 1 177578
7,3 46 krytyków
Jak wytresować smoka 2
powrót do forum filmu Jak wytresować smoka 2

Jak ktoś chce usłyszeć spoiler (mało takich [jak ja] będzie), który nieźle szokuje to proszę o
powiadomienie. Zaproszę do znajomych i napiszę na priv. Nie oglądałam żadnych
przedpremierówek, ale godziny przeszukiwania internetu pomogły zaspokoić mój głód na spoilery. ;-
; Tylko proszę się nie rzucać - "Kto by chciał spoiler?! Wypchaj się!" itp. bo znam ludzi, którzy lubią
wiedzieć co ich czeka. I sądzę, że kilka takich osób na filmwebie znajdę. :)

ocenił(a) film na 5
olam1999

Dzień beż spoilera to dzień stracony :P Byłabym wdzięczna za informację :)

trollka21

Już podaję. XD

ocenił(a) film na 7
olam1999

to ja też poproszę.

ocenił(a) film na 10
olam1999

To ja również poproszę o spoiler :) Film oglądam już w niedzielę ale jak trollka napisała, dzień bez spoilera to dzień stracony :)

Blue_eyedLioness

Dobra, to cie zaproszę xD

ocenił(a) film na 10
olam1999

Dobra, niech będzie. Ale mam nadzieję, że na zawał nie zejdę :D?

Kasia_Kol_2

Oj zejdziesz. Lepiej się dobrze namyśl, bo to chyba największy spoiler z całego filmu (jak dla mnie). XD

ocenił(a) film na 10
olam1999

Dawaj! :D Raz się żyje a Co!

olam1999

Ja chcę :)

rita156

Na pewno? XDDD

ocenił(a) film na 8
rita156

Jak dostaniesz ten spoiler, możesz mi napisać prywatnie? Chociaż chyba wiem, co to będzie.

ocenił(a) film na 9
olam1999

Ach, już zaczekam do soboty...

Atrament3

To rada dla Ciebie - weź ze sobą chusteczki.

ocenił(a) film na 9
olam1999

Niech zgadnę - zaczyna się na S i nie będzie jej/go na końcu?

Atrament3

Raczej będzie, ale pod ziemią.

olam1999

No nie, to już można się domyślać, o co chodzi :<

deadrys

A młożna, młożna xD

ocenił(a) film na 9
olam1999

Również poproszę:)

Dolorose

OG. :D

ocenił(a) film na 10
olam1999

Moim zdanie( UWAGA SPOILER ŻEBY NIE BYŁO ŻE NIE OSTRZEGŁEM !!! ) Większego spoilera od śmierci Stoicka nie będzie .
To to mnie wbiło w fotel a zpoczątku nie wierzyłem jeśli to jest ten to powiedz jeśli nie to spasuje jeśli coś bardziej zepsuje mi niespodzianke na filmie to wole nie wiedzieć co to

Pozdrawiam :-)

ocenił(a) film na 10
Alfawolf

Spoiler Olam to potwierdzenie spoilera o śmierci Stoika więc nie ma niczego więcej co by ci zniszczyło niespodziankę ;3

ocenił(a) film na 7
olam1999

Wyslij mi tez na meila: paulin160299@wp.pl
Z gory dziekuje ;)

ocenił(a) film na 9
olam1999

Ja też poproszę ;)

użytkownik usunięty
Trolleczek

Ja też poproszę

ocenił(a) film na 10
olam1999

Przez spoilery czuję się już prawie tak, jakbym to oglądała, ale co mi tam. Też poproszę. Uuuuuch trzeba się przygotować

ocenił(a) film na 10
olam1999

Jeśli mogę prosić, to możesz wysłać na toothless@mixbox.pl

olam1999

Ja też mogłabym prosić?

olam1999

Koniec ludziska, taki dałam spoiler , że wszyscy go znają, więc nie mam powodu by go każdemu wysyłać. xD Podany jest przez użytkowników wyżej. ;-;

ocenił(a) film na 10
olam1999

Nie wiem czy się złościć, czy cieszyć. Ale chyba to drugie, bo te spoilery o np. Stoicku czy Pyskaczu trochę mnie przerażają. Kolejnej tak druzgocącej informacji mogłabym nie przeżyć. :)

momomai8

Ja nie wierzę w to co mówią o Pyskaczu. ;-; Ale jeśli okaże się to prawdą to raczej zła nie będę. xD Ale to o Stoicku tak mnie zaskoczyło i zaniepokoiło, że rozważałam czy na pewno wybrać się na ten film. I tak i tak idę, bo miłość do Valki zwyciężyła. xD Po prostu ją uwielbiam. ;-;

olam1999

(SPOILER)Stoik umiera Pyskacz jak zwykle ma sie dobrze liczba kończyn sie zgadza z liczbą z poprzedniej części, szczerbatek ładnie wygląda z fioletowymi plamami, Stoik ginie z ręki szczerbatka ;)

ocenił(a) film na 9
dtst

Jakie fioletowe plamy?? I w jaki sposób ginie z ręki Szczerbatka?

ocenił(a) film na 10
Dolorose

Drago jego bewildebreats przejmuje nad Szczerbkiem kontrolę, tak.

ocenił(a) film na 10
Dolorose

i jego bewildebreast*

Dolorose

[SPOILER] Dokładnie to Szczerbatek atakuje Czkawkę, Stoick przychodzi na ratunek i walczy ze Szczerbatkiem, a potem Szczerbatek zabija Stoicka. I to bajka dla dzieci. Zero logiki.

dtst

A czy to, że [SPOILER] Pyskacz jest gejem to prawda? O.o Bo jakoś trudno mi w to uwierzyć. ;-;

ocenił(a) film na 10
olam1999

Nie to wymyślone a nawet to nikt by na to nie wpadł poczytaj recenzje użytkowniczki Izophista o tym że film fenomenalny to się dowiesz pozdrawiam

Alfawolf

OK XD Dzięki za info. :>

olam1999

Prawda, ale w filmie nie ma bezposredniego odniesienia. Stwierdza jedynie podczas "klotni" stoicka i Val, że właśnie dlatego się nie ożenil "i jest jeszcze jeden powód"...
Ten powód to wlaśnie to, iz jest innej orientacji, choć gdyby nie zostalo to rozdmuchane przez srodowiska homofobiczne, to nikt by się tego nie domyślil :)

MojeGBA

Bardzo dziękuję za odpowiedź. To mi wiele wyjaśniło. : )

ocenił(a) film na 10
MojeGBA

Właśnie jestem świeżo po seansie i tekst "jest jeszcze jeden powód" odebrałam tak, że dzieci są tym powodem. Bo powiedziawszy to, dziwnie się spojrzał na Czkawkę, z którym jak wiadomo Stoick nie miał łatwego życia. Nawet jakby miał być gejem, to niech tam sobie będzie, chodzi tylko o to, że każdy to rozumie na swój sposób, ten "drugi powód". Ja zrozumiałam tak jak napisałam wyżej :))

pela866

Własnie! Nikt o tym nie pomyślał. xD Dobry pomysł.
Ja idę pewnie w poniedziałek z koleżanką, która ... jakby to powiedzieć... jest 'big fangirl'. XDD Więc na seansie będzie się działo. XD

ocenił(a) film na 7
olam1999

w porównaniu do śmierci mamy Nemo nie ma w tym nic wielkiego

Martin_Hart

Mama Nemo była cool, ale ją zapuszkowaly.