PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=574322}

Jak wytresować smoka 2

How to Train Your Dragon 2
2014
7,7 178 tys. ocen
7,7 10 1 177582
7,3 46 krytyków
Jak wytresować smoka 2
powrót do forum filmu Jak wytresować smoka 2

Bardzo się cieszę że doceniono ten wspaniały film i JWS 2 jest bardzo wysoko w rankingu :) jak
najbardziej zasłużone, a kto wie, może i będzie wyżej? Także w rankingu wszystkich filmów ma
wysokie 70 miejsce (co dla filmów animowanych jest rzadkie), a jeszcze wczoraj czy przedwczoraj
był na 81 ;)

ocenił(a) film na 5
Bialawilczyca7

Na razie jest wysoko, ale ocena na pewno spadnie :/

ocenił(a) film na 10
trollka21

Możliwe że spadnie, ale jednak, jak już wspominałam, nawet na jakiś czas to bardzo wysoka pozycja jak na film animowany :)

ocenił(a) film na 10
trollka21

Hmm, na razie nie spada, wręcz przeciwnie :D 57 miejsce! :D

ocenił(a) film na 9
Bialawilczyca7

A jak to sprawdzić xD Bo zapomniałam :(

ocenił(a) film na 9
Atrament3

A, okey, już sobie przypomniałam :) Według mnie, Ściana nie powinna być tak wysoko, a JWS tak nisko :(
Katedra, z tego, co pamiętam, to krótkometrażówka, więc też jest trochę wysoko, a Mary i Max - dla mnie to potwierdzenie stwierdzenia, że filmy animowane nie zawsze są dla dzieci. Król Lew to film wielbiony na całym świecie, więc skoro pierwsza część nie odebrała mu tego zaszczytnego tytuły, to dwójka również raczej nie.

ocenił(a) film na 10
Atrament3

Nie oglądałam 'Ściany" ale muszę to zrobić skoro jest tak polecana przez użytkowników Filmweb :) lecz sądząc po opisie to nie brzmi tak ciekawie jak JWS 2 i myślę że masz rację,że powinno być odwrotnie (JWS 2 na drugim miejscu). 'Króla Lwa' raczej nic nie zrzuci ze szczytu podium, ale wg mnie zaraz pod nim powinno być właśnie HTTYD 2 ;)