juz nie przesadzaj nie wiesz co sie stanie a pozatym szczebatek jest tera alfą i jak narazie nie widze w planach jego smierci ;p
W drugiej już wymyślili że czkawka prawie szczerbatka stracił więc (mam na myśli tego oszołomostracha który nad szczerbusiem panował)
hmm taka osoba odpisała mi to na cda :
Nie wiem jak to będzie reżyser mówił że ma pomysł na trylogię i wiele zależy od tego jaka będzie 3 część. Producenci nigdy nie wykluczali następnych części mówili że jest to historia na co NAJMNIEJ 3 części. Nikt nie wie jak to będzie. Twórcy chcieli żeby ten cykl był wyjątkowy inny niż reszta dlatego czkawka traci nogę stoik umiera takie nietypowo bajkowe rzeczy. A trylogia jest troche klasyczna i oklepana więc może będzie więcej.
no jest na to szansa taka z 60% A i To co tam pisze powinno chyba wiele os pocieszyć bo jest nadzieja ;p
gdzie tam jeszcze wszystko przed nami nie wiemy co sie stanie to juz sie zobaczy a jesli jednak by rozdzielili to moze w next czesci wrócą
W części się z tobą zgadzam ale, nie uważasz że tytuł Jak Wytresować smoka 3 powinien być oparty na smokach??
ja czytałem scenariusz i czkawka wydorsnieje i bedzie wspominał jak kiedyś były smoki prawdopodobnie zaginoł i czy wrócą tego się dowiemy w 3 części