PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=606582}

Jak wytresować smoka 3

How to Train Your Dragon: The Hidden World
2019
7,5 59 tys. ocen
7,5 10 1 58642
6,4 29 krytyków
Jak wytresować smoka 3
powrót do forum filmu Jak wytresować smoka 3

JA SIĘ POPŁACZĘ NA SALI KINOWEJ i będe płakał po nocach

materek21

juz nie przesadzaj nie wiesz co sie stanie a pozatym szczebatek jest tera alfą i jak narazie nie widze w planach jego smierci ;p

Radeks103

ja też niewidze ale niewiesz co im siedzi na głowach

materek21

tak ale szansa na t o jest mniej wiecej 5% ze tak będzie

Radeks103

W drugiej już wymyślili że czkawka prawie szczerbatka stracił więc (mam na myśli tego oszołomostracha który nad szczerbusiem panował)

materek21

hmm taka osoba odpisała mi to na cda :
Nie wiem jak to będzie reżyser mówił że ma pomysł na trylogię i wiele zależy od tego jaka będzie 3 część. Producenci nigdy nie wykluczali następnych części mówili że jest to historia na co NAJMNIEJ 3 części. Nikt nie wie jak to będzie. Twórcy chcieli żeby ten cykl był wyjątkowy inny niż reszta dlatego czkawka traci nogę stoik umiera takie nietypowo bajkowe rzeczy. A trylogia jest troche klasyczna i oklepana więc może będzie więcej.

Radeks103

wiesz mam nadzieje :D

materek21

no jest na to szansa taka z 60% A i To co tam pisze powinno chyba wiele os pocieszyć bo jest nadzieja ;p

Radeks103

Więc sie nie martw bo może powstaną i następne części. I moze ludzi i smoków nie rozdzielą ;p

Radeks103

Jakby rozdzielili to by musieli zmienić tytuł

materek21

gdzie tam jeszcze wszystko przed nami nie wiemy co sie stanie to juz sie zobaczy a jesli jednak by rozdzielili to moze w next czesci wrócą

Radeks103

W części się z tobą zgadzam ale, nie uważasz że tytuł Jak Wytresować smoka 3 powinien być oparty na smokach??

materek21

nie Jeśli smokki wrócą ;p i powinien być ale co poradzisz wszystko zależy juz jak to zrobią

Radeks103

ja czytałem scenariusz i czkawka wydorsnieje i bedzie wspominał jak kiedyś były smoki prawdopodobnie zaginoł i czy wrócą tego się dowiemy w 3 części

materek21

Dostanę załamania nerwonowego :)

alibej1963

xD :D