PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=606582}

Jak wytresować smoka 3

How to Train Your Dragon: The Hidden World
2019
7,5 59 tys. ocen
7,5 10 1 58945
6,4 29 krytyków
Jak wytresować smoka 3
powrót do forum filmu Jak wytresować smoka 3

Czy to prawda?

ocenił(a) film na 10

Czy to jest potwierdzona informacja, że będzie trzecia część? Jak tak to zajebiście, ale czy to jest na 100%?

krolik1425

Myślę,że tak, inaczej film nie zostałby dodany na filmweb :)

ocenił(a) film na 10
Bialawilczyca7

Nie zgodzę się z tym. Widziałam kilkakrotnie filmy dodane na filmwebie tez z podaną datą premiery i to był pic na wodę :/

krolik1425

http://www.filmweb.pl/film/Avatar+4-2018-690113

M.in. to :D

krolik1425

Hmm, szczerze ja nie spotkałam się z tego typu sytuacją :D Ale jest jeszcze jedna rzecz która może wskazywać na to że JWS będzie trylogią. Nie przypominam sobie teraz żadnego filmu Dreamworks który nie miałby przynajmniej dwóch kontynuacji (np. Madagascar, Shrek, Kung Fu Panda). Są też filmy które nie mają ani jednego sequela (np.Skok przez płot, Megamocny).
Myślę więc, że skoro powstała dwójka to DW będzie kontynuował tę serię, która ma z resztą bardzo dobre opinie i wytwórni opłaca się ją kontynuować :)

ocenił(a) film na 10
Bialawilczyca7

Mam taką nadzieję, bo druga część JWS była zajebista, więc bardzo się ucieszę jeśli pojawi się też trzecia.

krolik1425

Ja też mam taką nadzieję :) Obie dotychczasowe części są boskie! <3

krolik1425

Ja chcę 4 (jeśli w 3 niebędzie szczerbatka to chyba jej nieobejrze)

ocenił(a) film na 10
materek21

A powiedz mi czemu ma niby nie być Szczerbatka? Jak by się nie pojawił, to można uznać, że twórcy bajki po prostu strzelili sobie w kolano.

krolik1425

Mówię jak może być , oczywiście chce szczerbatka i czkawkę. Jeśli razem zaczęli to i razem skończą