Mam 28l.z filmów animowanych podobał mi się Shrek,Madagaskar,Sezon na misia i parę
innych i mam pytanko czy ten film ma coś wspólnego z nimi i może mi się również
podobać?bo nie wiem czy oglądać ten film czy moją ulubioną rodzinka.pl;)z góry dziękówka
za odpowiedź
Moim zdaniem "Jak wytresować smoka" bije na głowę wymienione przez ciebie animacje. Świetna historia, animacja, dużo humoru... Świetne postacie (Szczerbatek rządzi!). Oczywiście to moje zdanie i nie będziesz musiał się z nim zgodzić, ale na pewno warto obejrzeć (lub chociaż spróbować). :)
Warto obejrzeć, moim zdaniem jest to świetny film. Nie można się jednak nastawiać na ciągłe wybuchanie śmiechem. Jest troszkę zabawnych momentów, ale głównymi atutami tego filmu są: bardzo ciekawa fabuła, ujmująca postać Szczerbatka, interesujący główny bohater i mądre przesłanie. Polecam gorąco :)
Gratuluję przedmówcy ;) jeśli miałbym streścić ten film, to właśnie tymi słowami :) wielki plus dla Ciebie
Obejrzeć koniecznie!! Zgadzam się z przedmówcami, a nawet powiem więcej: jedna z najlepszych animacji, jakie zrealizowano i jedna z najlepszych partytur Johna Powella. Muzyka jest wręcz powalająca.
Obejrzeć koniecznie!! Zgadzam się z przedmówcami, a nawet powiem więcej: jedna z najlepszych animacji, jakie zrealizowano i jedna z najlepszych partytur Johna Powella. Muzyka jest wręcz powalająca.
Pytanie 28 latka ? Raczej 5 latka :) Dziecko chyba zawyzyłes sobie sztucznie wiek skoro zadajesz takie naiwne pytania. Ogladaj i nie marudź małolacie , a jak juz obejrzysz wtedy odpowiedz sobie sam na pytanie, czy warto był :)
I po seansie muszę przyznać wam racje super animacja takiej jeszcze chyba nie oglądałem bardzo ciekawie pokazana historia ze śmiesznymi tekstami Czkawka wymiatał do samego końca;D szkoda tylko że film taki krótki oby tylko więcej takich powstawało ja go spokojnie oceniam 9/10!