PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331014}

Jak wytresować smoka

How to Train Your Dragon
2010
7,9 314 tys. ocen
7,9 10 1 313859
7,9 67 krytyków
Jak wytresować smoka
powrót do forum filmu Jak wytresować smoka

Mam 28l.z filmów animowanych podobał mi się Shrek,Madagaskar,Sezon na misia i parę
innych i mam pytanko czy ten film ma coś wspólnego z nimi i może mi się również
podobać?bo nie wiem czy oglądać ten film czy moją ulubioną rodzinka.pl;)z góry dziękówka
za odpowiedź

ocenił(a) film na 9
jazdowicz2666

Moim zdaniem "Jak wytresować smoka" bije na głowę wymienione przez ciebie animacje. Świetna historia, animacja, dużo humoru... Świetne postacie (Szczerbatek rządzi!). Oczywiście to moje zdanie i nie będziesz musiał się z nim zgodzić, ale na pewno warto obejrzeć (lub chociaż spróbować). :)

ocenił(a) film na 10
jazdowicz2666

Warto obejrzeć, moim zdaniem jest to świetny film. Nie można się jednak nastawiać na ciągłe wybuchanie śmiechem. Jest troszkę zabawnych momentów, ale głównymi atutami tego filmu są: bardzo ciekawa fabuła, ujmująca postać Szczerbatka, interesujący główny bohater i mądre przesłanie. Polecam gorąco :)

ocenił(a) film na 10
annas_filmweb

Gratuluję przedmówcy ;) jeśli miałbym streścić ten film, to właśnie tymi słowami :) wielki plus dla Ciebie

ocenił(a) film na 10
lukidg992

Dziękuję pięknie za miłe słowa :)

jazdowicz2666

Obejrzeć koniecznie!! Zgadzam się z przedmówcami, a nawet powiem więcej: jedna z najlepszych animacji, jakie zrealizowano i jedna z najlepszych partytur Johna Powella. Muzyka jest wręcz powalająca.

jazdowicz2666

Obejrzeć koniecznie!! Zgadzam się z przedmówcami, a nawet powiem więcej: jedna z najlepszych animacji, jakie zrealizowano i jedna z najlepszych partytur Johna Powella. Muzyka jest wręcz powalająca.

jazdowicz2666

Pytanie 28 latka ? Raczej 5 latka :) Dziecko chyba zawyzyłes sobie sztucznie wiek skoro zadajesz takie naiwne pytania. Ogladaj i nie marudź małolacie , a jak juz obejrzysz wtedy odpowiedz sobie sam na pytanie, czy warto był :)

ocenił(a) film na 8
jazdowicz2666

Idiotyczne pytanie, jak na 28 latka

ocenił(a) film na 7
jazdowicz2666

Napisz jak wrażenia po filmie ;]

ocenił(a) film na 9
jazdowicz2666

I po seansie muszę przyznać wam racje super animacja takiej jeszcze chyba nie oglądałem bardzo ciekawie pokazana historia ze śmiesznymi tekstami Czkawka wymiatał do samego końca;D szkoda tylko że film taki krótki oby tylko więcej takich powstawało ja go spokojnie oceniam 9/10!

ocenił(a) film na 8
jazdowicz2666

Film jest krotko mowiąc zayebisty!!!