czy was już do końca poj''ało? tego syfu się nie dało do końca obejrzeć TRAGEDIA
moglo ci sie nie podobac, zalezy kto jakie ma pozucie humoru, nie musisz od razu pisac czy nas poyebao :P
Film kompletnie absurdalny, kompletnie. Bardzo mi się podoba pomysł z historiami dotyczącymi dziesięciu przykazań. Nie mogę się jednak oprzeć wrażeniu, że można było go wykorzystać nieco lepiej, mocniej, głębiej. Nie odmawiam "The Ten" głębi, bo można się w nim dopatrzeć tego i owego, niemniej oczekiwałam czegoś... Więcej.;)
Na plus zdecydowanie opowieść o tomografach, oryginalność i absurd osiągający tak wielki poziom, że po obejrzeniu filmu człowiek zostaje z mętlikiem w głowie i na przemian uśmiecha się i myśli 'ale co to właściwie miało znaczyć?'.
No nie wiem, nie wiem. Trudno go ocenić. Wiem tylko, że spodziewałam się czegoś troszkę innego. I te przewidywania sprawiły, że się zawiodłam. Bo czegoś tu było zbyt wiele, czegoś zbyt mało - może im więcej czasu minie od obejrzenia tym bardziej będę potrafiła to coś określić?