Jaskinia

The Cave
2005
5,4 21 tys. ocen
5,4 10 1 20522
4,0 7 krytyków
Jaskinia
powrót do forum filmu Jaskinia

lubie od czasu do czasu oglądnąć taki horror akcji,coś w stylu the cave,feast czy pulse,ostatnich dwóch jeszcze nie oglądałem ale się przymierzam,więc mam pytanie czy ktoś zna jeszcze jakieś podobne,ale w miare dobre filmy tego typu,tylko nie jakieś badziewia typu Alone in the dark tylko coś co może się podobać,na pulse i feast trafiłem całkowitym przypadkiem nic o nich wcześneij niesłysząc,więc wnioskuje że jest więcej takich fimów,jeśli ktoś zna jakieś podobne ciekawe filmy to bede wdzięczny za podanei tytulów,podro!!

ocenił(a) film na 2
spider0

Np. Zejście / Ddescent
10 razy lepszy od tego..........

ocenił(a) film na 5
Kris006

Wielkie dzięki,ale akurat tak się składa że Descent ogladałem,film niezły,ale to już chyba i tak troche inny gatunek horroru,teraz szukam jakiegoś dobrego horroru akcji,ostatnio całkiem przypadkiem dzięki mojej siostrze znalazłem Feast,a na jego forum Pulse,mam już te filmy ale jeszcze ich nieoglądałem,ale sądząc po opiniach mogą byc całkiem dobre,aż dziw bierze że pierwszy raz o nich słyszałem i właśnie dlatego zakładam taki temat bo niekiedy właśnie filmy o których mało słychać okazują się naprawde dobre,ale wielkie dzięki za intencje!!pozdro

spider0

Witam, ja polecam "The Host".
Tu masz (zajebisty) klip z filmu http://www.youtube.com/watch?v=KKHpqY9KvcU
Mi się podoba, realistyczny, poza tym jest horror/akcja/science-fiction nawet komedia.

ocenił(a) film na 5
InowroclawskiWilk

Naprawde ogromne dzięki,tego nie widziałem i nawet o nim nie słyszałem a zapowiada się zajebiście,może znasz jeszcze jakieś inne,fajne monster-movies??

spider0

Jeżeli interesuje cie horror rozgrywający się jak zejście albo jaskinia w klaustrofobicznych warunkach to jest jeszcze The Cavern. Ale to raczej film niskich lotów. Niskobudżetówka... Film o klasę niższy od tego.

swan_2

P.S. Niskobudżetówka nie musi być shitem bo dam przykład "Blair Witch Project", który swego czasu rozłożył na łopatki superprodukcje: "Nawiedzony". Pozdrawiam!