Jaskinia

The Cave
2005
5,4 21 tys. ocen
5,4 10 1 20522
4,0 7 krytyków
Jaskinia
powrót do forum filmu Jaskinia

przyznam ze rzadko natrafiam na dobre pozycje tego gatunku.........albo filmy okazuja sie nudne albo ponaciagane jak flaki na plocie..coz jako znawcy gatunku pomozcie mi znalezc cos co mnie urzeknie:) bardzo bym tego chciala!!!!!!!!!!!! chcialabym sie wystaszyc a nie obrzydzic moze jakies starsze filmy sa LEPSZE NIZ TE BADZIEWIA KTORE TERAZ WCHODZA DO KIN FILMY Z CYLKU "zejscie" czy "jaskinia" TO DLA MNIE PORAZKA "hostel" troche ochyda obie czesci "pily" mi sie bardzo podobaly (czekam na 3)wiec jak pomozecie?????????????//

ocenił(a) film na 1
szynalka

no coz mnie sie podobaly: lęk, amityville, rest stop, droga bez powrotu, final destination 3, klątwa amerykańska, wolf creek, teksańska masakra piła mechaniczną: początek i pierwsza część, wzgorza maja oczy. Ale to chyba nie sa filmy dla Ciebie... tak naprawde to jeszcze nie trafilam na taki przerazajacy horror...

dasia2_dl

ogladnij sobie horro shotter gwarantuje ze sie bedziesz bala

ocenił(a) film na 5
chester35

jak juz coś to shutter,nawet niezły,potrafi straszyć,to mu trzeba przyznać,ja osobiście do każdego horroru podchodze tak samo,czyli zero strachu,niestety,ale lubie te filmy za klimat i fabułe a te oba czynniki shutter posiada!!