Jason Becker. Ciągle żywy

Jason Becker: Not Dead Yet
2012
8,0 479  ocen
8,0 10 1 479
Jason Becker. Ciągle żywy
powrót do forum filmu Jason Becker. Ciągle żywy

Dzisiaj na tvp kultura ogladalam dokument o tym niesamowitym gitarzyscie. Jego osobowosc,
podejscie do zycia poprostu powalaja. Jestem pelna podziwu dla jego talentu oraz sposobu w jaki
wygral z choraba. Obecnie jest inspiracja dla wielu. Życze mu oraz jego rodzinie, ktora takze jest
niesamowita jaknajlepiej. Mam nadzieje, ze uda im sie razem pokonac wszytskie przeciwnosci.

BImB

Bardzo mi się podoba jak napisałaś.Właśnie dziś w tv oglądnęłam ten film i bardzo mnie poruszył.Jason jest genialnym gitarzysto i człowiekiem.Jestem naprawdę szczęśliwa że mogłam oglądnąć taki świetny film. Serdecznie polecam dla każdego. Pozdrawiam.

ocenił(a) film na 10
KellyLoveHorrory

Dziekuje, ja takze jestem wdzieczna ze moglam poznac jego historie;) Czytajac strone Jasona natrafilam na informacje dotyczace regeneracji jego miesni, gleboko wierze ze nadejdzie dzien w który znów zagra. Pozdrawiam.

BImB

Też taką mam nadzieję :):)

ocenił(a) film na 10
KellyLoveHorrory

Pamiętam jak jakieś 16 lat temu od kumpla dostałem kasety Cacophony. Od tamtej pory Jason jest moim idolem oraz kimś kogo podziwiał będę do końca świata. Ogromna strata dla współczesnej muzyki. Koleś mógł wspiąć się na sam szczyt. Life's a bitch though

Figas_86

Na pewno. Ważne że żyje.