Jeden gniewny człowiek

Wrath of Man
2021
7,0 40 tys. ocen
7,0 10 1 40200
6,7 37 krytyków
Jeden gniewny człowiek
powrót do forum filmu Jeden gniewny człowiek

Nadęte kino

ocenił(a) film na 5

Guy Ritchie juz od jakiegos czasu robi marne filmy,takie pulpy efektowne a teraz myslalem,ze jak zrobil film na powaznie to cos z tego wyjdzie ale gdzie tam.Statham gwiazdorzy na maksa,muzyka meczy,dramaturgia sztucznie napompowana,ale najgorsze to naciagana fabula z masa uproszczen.Nie kupuje tego...

użytkownik usunięty
aronn

androny z ambony.

ocenił(a) film na 5

Muzyka jest jednostajna i bombastyczna. Naciaganych scen masa,pierwsza lepsza-wtyka wsrod konwojentow strzela z bliska z automatycznej broni w kierunku Stathama,on ma kamizelke ale glowe odkryta,gdzie bys mierzyl?W kierunkujego glowy by zabic nie zostawic swiadkow a on strzela w jego kamizelke.Kolejna scena,konwojeci w zajezdni,szczegolnie spocony strzelaja z krotkiej(gdy sa w bezpiecznym ukryciu)w tych opancerzonych z automatami broniac do tego kase nie swoja,ryzykujac wlasne zycie,takich scen jest pelno :D

ocenił(a) film na 5

Kolejna wada filmu,koncowy napad na zajezdnie przeplatany planem,ktory jest tlumaczony na czynniki pierwsze,przez co oslabia to cala dramaturgie.

ocenił(a) film na 7
aronn

Ja pier...ile jeszcze wymodzisz postów na temat tego kiepskiego filmu? Za chwilę Ci odbyt wypadnie z nienawiści do Ritchiego. Pod każdym tematem jakieś aronnowe wtręty...

ocenił(a) film na 5
Bokciu

Rozbawiles mnie ;D.Tak,bo jestem rozgoryczony a chcialem nawet isc na to do kina bo liczylem na wielki come back tego rezysera.