PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=165023}

Jednostka 731 - Laboratorium diabła

Hei tai yang 731 xu ji zhi sha ren gong chang
1992
5,4 1,1 tys. ocen
5,4 10 1 1093
Jednostka 731 - Laboratorium diabła
powrót do forum filmu Jednostka 731 - Laboratorium diabła

no fajnie... :)

ocenił(a) film na 9

A ja mam 15 lat i mi filmik wypożyczyli... hehe, nawet nie wierzyłem, że się uda, ogółem film jest bardzo dobry i jest jednym z moich ulubieńców.

ocenił(a) film na 8
fallout

widzę, że FF jesteś farciarz - ja chciałem kupić jak likwidowali kaseciarnię (miałem 16 latek) to mi nie wydali ;/

Jak byłem mały jeszcze to się okładki bałem :P

MasterKard

No nie... Mi to zawsze od 4 lat samemu pozwalają wypożyczać horrory, bez zgody starych. Zawsze mam wymóweczkę. Poza tym mama nie ma nic przeciwko żebym odwiedzała świat grozy... A mam dopiero 13 lat

ocenił(a) film na 8
charlize13

13 lat i sięgasz po tak extremalne kino??

Wiesz, ja mam 16 i mi petard nie chcą sprzedawać (cóż po tym co robiliśmy w zeszłym roku, to nawet im się nie dziwie LoL).

A ty jesteś w ogóle chłopak, czy dziewczyna?? Bo raz piszesz "samemu", a później "odwiedzała".

ocenił(a) film na 8
MasterKard

upss pomyłka :) za 1,5 miesiąca będę miał osiemnastkę :)

ale sezon na petardy się już skończy wtedy ;P

użytkownik usunięty
MasterKard

"A ty jesteś w ogóle chłopak, czy dziewczyna?? Bo raz piszesz "samemu", a później "odwiedzała""

To proste. obojniak.

ocenił(a) film na 9
charlize13

... nadal uważam że to nie film dla ludzi w Waszym wieku! to bestialstwo potrafi ładnie spatrzyć psychikę... dlatego film jest od 21 lat gdy juz jest ona nieco uformowana /choć kształtuje sie przecież przez całe życie../ pozdrawiam! PS ja bym tego dziecku w życiu nie udostępnił.. bedzie troche starsze.. powiedzmy ok 18.. czemu nie niech zobaczy jak to było naprawdę... choć wiek też nie jest tu dobrym wyznacznikiem... ktoś wrażliwy mając np 35 lat nie bedzie w stanie tego oglądnąć.. wiec.. róbta co chceta.. NA WŁASNĄ ODPOWIEDZIALNOŚĆ

fallout

Ale macie się z czego cieszyć, że Wam wypożyczyli ;-) ... ten film jest akurat dobrym historycznym dziełem, ale Wy zapewne oglądaliście go tylko dlatego, bo jest "zakazany" dla dzieci, i na opakowaniu pisze, że nie może być oglądany przez kobiety w ciąży itp... bo zawiara wyjątkowo szokujace i drastyczne sceny...

dziś młodzież ryje sobie mózgi bo ma dostęp do stron typu Ro***n, Or****h, itp, nie będe podawał nazw by nie reklamować... całe szczęscie, że takie LAboratorium Diabła to sensowny i hiostoryczny film, a nie sama przemoc dla przemocy...

fallout

Wiek raczej nie ma nic do rzeczy. Ja oglądałem Cannibal Holocaust jak miałem 13 lat i szczególnie mnie nie ruszył. A Men Behind The Sun nie jest zły, ale bardziej jako film historyczny niż gore, bo pod względem okrucieństwa jest grubo przereklamowany.

ocenił(a) film na 6
Masaru

ale to nie chodzi o wiek a o dojrzałość ;)
Cannibal Holocaust pierwszy raz oglądałem w wieku 8, może 10 lat, i nie zrobił na mnie wrażenia, bo ciągle wmawiałem sobie, że to tylko film, a visitor q oglądałem z miesiąc temu i zrobił na mnie wiellki wrażenie- nie lubię tego typu filmów.
a wypożyczalnie dają łebkom filmy, które tak naprawdę są od 18 lat, bo chcą po prostu zarobić, mojemu 10 letniemu kuzynowi dali Blady strach i Piła I ;D
teraz nie ma takiego popytu na DVD (większość to tylko torrent/ares itd) i każdy grosz się liczy, a tak nawiasem mówiąć ile płacicie w swoich wypożyczalniach??? Nie wiecie, czy te wypożyczalnie cieszą się duza popularnością, bo zastanawiam się, czy takie wypożyczalnie wkrótce nie zbankrutują...