PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=544545}
6,7 205 tys. ocen
6,7 10 1 205045
6,7 59 krytyków
Jesteś Bogiem
powrót do forum filmu Jesteś Bogiem

Może nie jestem jakimś wybitnym znawcą polskiego kina ale uważam , że Jesteś Bogiem to najlepsza polska produkcja w historii zaraz przed Symetrią. Żaden polski film nie wywołał we mnie tyle emocji co właśnie film o Paktofonice. Przez ostatnie 15 minut miałem gęsią skórkę i byłem tak przyklejony do fotela w sali kinowej , że starałem się nie mrugać by nie stracić jakiegoś istotnego momentu. Kapitalna produkcja. 10/10

ocenił(a) film na 8
Darkadi15

no chyba nie jesteś wybitnym znawcą polskiego kina ;)

użytkownik usunięty
Darkadi15

Ja jestem wybitnym koneserem kina i zgadzam się w zupełności ;)

ocenił(a) film na 10
Darkadi15

tak samo mialem heh

ocenił(a) film na 10
Darkadi15

Czekamy na wiecej podobnie dobrych filmow w polskiej kinematografi moze wkoncu cos sie ruszy i przestana krecic te bezsensowne romantic po polsku z jednymi i tymi samymi aktorami Szyc, Karolak i inne ...

ocenił(a) film na 10
bormann_maly_recenzent

A czemu tylko w polskiej ? Na świecie powinno powstawać o wiele więcej takich filmów o jakichś artystach lub zespołach. Ja z chęcią obejrzał bym film o Eminemie , chyba że jego historia została już w całości obsadzona w 8 mili. :)

ocenił(a) film na 10
Darkadi15

chyba w 8 mili tak ... zobacz na tych trolli co dali naszemu 1/10 a 8 mili 10 :) pozdr.

ocenił(a) film na 10
bormann_maly_recenzent

Nie chcę się jakoś sprzeczać ale 8 Mila nie jest wcale gorsza od Jesteś Bogiem :)

ocenił(a) film na 10
Darkadi15

tak tylko widzisz ich przewrotnosc myslenia czy raczej napinki pozafilmowej :) nasze be zagraniczne super heheh

użytkownik usunięty
bormann_maly_recenzent

Bo nie chce im się poszukać dobrych polskich filmów ;) Moim zdaniem JB miażdży 8 milę.

ocenił(a) film na 10
bormann_maly_recenzent

To nie o chodzi o to że film jest nasz. Chodzi o to że dla nich Paktofonika nic nie zrobiła dla polskiego HH . Wolą słuchać tych odmóżdżaczy tj. Bosski Roman , Firma , Słoń czy ch.uj wie co jeszcze . Uważają Magika za ćpuna i bez oglądania filmy wystawiają 1. Żal takich ludzi.

ocenił(a) film na 10
Darkadi15

zal gimbusiarnia nie ma mozgu !!

ocenił(a) film na 10
Darkadi15

Co potwierdza blisko 1 000 000 ogladalnosc po 10 dniach wyswietlania :)