Może nie jestem jakimś wybitnym znawcą polskiego kina ale uważam , że Jesteś Bogiem to najlepsza polska produkcja w historii zaraz przed Symetrią. Żaden polski film nie wywołał we mnie tyle emocji co właśnie film o Paktofonice. Przez ostatnie 15 minut miałem gęsią skórkę i byłem tak przyklejony do fotela w sali kinowej , że starałem się nie mrugać by nie stracić jakiegoś istotnego momentu. Kapitalna produkcja. 10/10
Czekamy na wiecej podobnie dobrych filmow w polskiej kinematografi moze wkoncu cos sie ruszy i przestana krecic te bezsensowne romantic po polsku z jednymi i tymi samymi aktorami Szyc, Karolak i inne ...
A czemu tylko w polskiej ? Na świecie powinno powstawać o wiele więcej takich filmów o jakichś artystach lub zespołach. Ja z chęcią obejrzał bym film o Eminemie , chyba że jego historia została już w całości obsadzona w 8 mili. :)
chyba w 8 mili tak ... zobacz na tych trolli co dali naszemu 1/10 a 8 mili 10 :) pozdr.
Nie chcę się jakoś sprzeczać ale 8 Mila nie jest wcale gorsza od Jesteś Bogiem :)
tak tylko widzisz ich przewrotnosc myslenia czy raczej napinki pozafilmowej :) nasze be zagraniczne super heheh
Bo nie chce im się poszukać dobrych polskich filmów ;) Moim zdaniem JB miażdży 8 milę.
To nie o chodzi o to że film jest nasz. Chodzi o to że dla nich Paktofonika nic nie zrobiła dla polskiego HH . Wolą słuchać tych odmóżdżaczy tj. Bosski Roman , Firma , Słoń czy ch.uj wie co jeszcze . Uważają Magika za ćpuna i bez oglądania filmy wystawiają 1. Żal takich ludzi.