6,8 206 tys. ocen
6,8 10 1 205950
6,7 50 krytyków
Jesteś Bogiem
powrót do forum filmu Jesteś Bogiem

pomijam fakt, że jestem fanem grupy od kiedy pamiętam i pewnie przez to podoba mi się bardziej niż laikowi oraz lepiej do mnie trafia. mimo to nie pojmuje ludzi którzy drwią z tego filmu, określają mianem średniego, twierdza MAGIK TO PSYCHICZNIE CHORY CZLOWIEK KTORY WYSKOCZYL Z OKNA. no niestety nie tak moi mili. Film rewelacyjnie oddał klimat tego co działo się w grupie pfk. aktorzy rewelacyjnie dobrani. ich gra, intonacja, sposob wyrazania się. mistrzostwo. momentami miałem wrażenie, że fokusa gra fokus rahima rahim a magika magik. film nie mial miec zajebistej fabuły ani pięknych aktorów. to film na fakcie więc miał pokazać historię taką jaka była i tak też się stało.

użytkownik usunięty
Elvis_Presley

nic nie warta, czyli nieoceniona :)

To ja ją ocenię - 0/10

użytkownik usunięty
Elvis_Presley

jest bezcenna...

Kupa psa na trawniku też jest bez ceny, całkiem za darmo jak twoja opinia i równie gówniana.

Elvis_Presley

hahaha, no już nie znęcaj się tak :D

użytkownik usunięty
Gosis

HAHA zalogowany 2 minuty temu, żeby odpisać w tym temacie. Kolejne konta Topoli.

Chyba odpowiedziałeś do nie tej osoby co chciałeś...

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
damian693206

A może pracuje w godzinach rannych przygłupie ? Dyskryminujesz gimnazjalistów bo nie skończyłeś tej "uczelni" ? Przeciętniaków i prostych matołów z blokowisk jest więcej dlatego więcej było na tym gniocie niż np na Prometeuszu.

ocenił(a) film na 6
adasko915

Ja właśnie nie rozumiem "fenomenu" tego filmu..wszyscy o nim piszą,mówią i się nim zachwycają!Ja obejrzałam go parę dni temu i co?Nie powala ani fabuła bo nie pokazali niektórych momentów z jego życia...Nie powiem bo aktorzy fajnie oddawali "klimat" Paktofoniki,ale oprócz ich to ten film był przeciętny więc gdzie ten zachwyt?

ocenił(a) film na 6
Feelclose

No ludzie znali wychowali się , jak ja i pewnie fajnie po latach wrócić do tego.Film jakoś nie powala to fakt, zrobiony dziwnie i mało realistycznie robią nich biedaków na siłę nie wiem po co.Nie powiedzieli że byli w Niemczech , albo że jeździli samochodem bo by już za mało biedni i smutni byli.Chcieli zrobić coś po kroju skazanego na blusa , ale tamten film był znacznie ciekawszy tutaj jakoś nie chwyta.

Lap

Słuszna uwaga z tą biedą. Płyta też nie była nagrywana na warsztatach. O gościnnym występie Gutka nawet nie wspominam.

ocenił(a) film na 10
robertzupek

To dobrze że nie masz zamiaru o tym wspominać, bo to akurat nie jest argumentem. Gutek był kumplem Magika ;)

ocenił(a) film na 5
adasko915

A ja nie zgodzę się z autorem tego tematu. Nie siedzę aż tak bardzo w hip hopie raczej slucham go sporadycznie. Pfk i Kaliber to nie są dla mnie obce zespoły. Film w wielu momentach nie pokazuje prawdy. Sam Magik jak dla mnie nie był pokazany tak jak powinien. W filmie dłużyzny. Niestety przereklamowany. Mam nadzieję,że kiedyś ktoś nakręci taki film na jaki zasługuje cała ich ekipa.

madzas

No już został właśnie nakręcony "film" na jaki zasługuje ta ekipa i już wystarczy.