W koncu zagral w jakiejs porzadnej produkcji, a nie w szmirze typu Men in Black, czy Wild Wild West. Swoja droga jak jest mozliwe, aby tak dobry aktor mial takiego pecha do lipnych produkcji?? 
anyway film naprawde dobry, spox klimat i bardzo ladnie wykonany. Irytuja mnie tylko dosc powazne bledy logiczne. Skoro cala planeta prawie wyginela, wszedzie pomykaja te dupne kreatury to jakim cudem Smith ma prad i biezaca wode? I skad te zapasy, obrobil siec "Piotra i Pawla"?(data przydatnosci produktow na 3 lata do przodu? musieli wyprodukowac to zarcie przynajmniej 36 miesiecy wstecz?) Bekon pewnie byl swiezy yhhhyyy.... 
Za to ocena leci o punkt, ale i tak polecam:)
Co do błędów logicznych, mysle ze nie nalezy sie ich doszukiwac. Pamietajmy, ze jest to w koncu film science- fiction, a akcja ma miejsce w przyszlosci co prawda nie dalekiej ale w przyszlosci, kto wie jakie zrodla pradu ludzkosc wymysli do roku 2012. Co do Smitha zgadzam sie, w koncu zagral w porzadnej produkcji. :) Film mocno polecam.
9/10 
bardzo dobry klimat, choć trochę sprzeczności jest(np. woda), a jedzenie mógł zdobyć polując na zwierzęta które tam chodziły w ciągu DNIA, czyli nie były zarażone. :P
Występ Willa również oceniam niezwykle pozytywnie. Nie wiem czemu tak sie ciskają, że tylko dwie miny prezentuje przez cały film, że sztucznie sie wypowiada i takie tam. Jak bym miał ten film to bym porobił sreeny i bym pokazał jak świetnie grał. Pamiętacie tą scenę jak za Sam wbiegł do tego ciemnego czegoś (banku chyba)? Tam grał sztucznie, bez emocji i chciał parsknąć śmiechem?! Albo jak w tym jednym mieszkaniu tedrzwi od pokoju dziececego otworzył? Sztuczne wypowiedzi? W którym miejscu?! Sztuczne może dlatego, że skierowane do manekinów. Dla mnie film wypasiony. Niejasności zawsze są do wyjaśnienia.
nie widzialem tego...ale wiem ze zagral juz wczesniej w czyms porzadnym..mianowicie "pursuit of happiness" i to byl film swietny naprawde swietny!
No nie będziemy chyba rozwiązywać problemu czemu walił głową a nie ręką. Dla mnie to tak bardziej z byka brał tą szybę :)
Chyba miałeś fizyke?;) 
Jak bierze rozpęd i wystawi tak ręce jak banie, to sobie połamie. 
Banie miał twardszą i mógł uderzać z większą siłą;)
Rowniez mi sie podobala gra Smitha w tym filmie. Co do innych produkcji ze Smithem to wg mnie najlepiej wypadł w "Pogoni za szczęściem". To w tej roli pokazał się pierwszy raz w naprawdę porządnej produkcji. Polecam ten film;)
Jestes druga osoba wspominajaca o tym filmie, niestety nie bylo mi dane go obejrzec, trzeba nadrobic zaleglosci:D
dokladnie to samo mialam napisac na temat Smith'a najlepsze filmy z jego udzialem ( zagral naprawde pierwsza klasa) to W Pogoni za szczeciem i Jestem legenda serdecznie polecam oba filmy!