PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=217801}

Jestem legendą

I Am Legend
2007
7,5 487 tys. ocen
7,5 10 1 487161
5,9 60 krytyków
Jestem legendą
powrót do forum filmu Jestem legendą

eh... biedny Neville... jak mu łzy stanęły w oczach, gdy musiał go zabić ;( ja normalnie przy tym ryczałam, jak bóbr ;(

film mi się podobał. cóż, prawdą jest to, że, jak zobaczyłam jelonka to na kilometr widziałam, że jest, że tak powiem "wyciągnięty" z prosto z komputera, ale machnęłam na to ręką i dalej oglądałam.

moim zdaniem ta kobieta, co uratowała bohatera, mogłaby by być, ale bez swojego synka. trochę popsuł film.

ogółem daję 8/10 ;)

Maritta

jestem strasznie wrażliwą osobą, bardzo chciałam obejrzeć ten film, ale wiem, że to głupie, nie chcę trafić na tę scenę z pieskiem, za bardzo się rozryczę, mogłabyś napisać kiedy jest ta scena konkretnie? może posiadasz informację w jakiej minucie nawet? z góry dziękuję :)

ocenił(a) film na 10
JustFurious

coś około 55 minuty do 56...

to jest nie widzisz pieska, on jest ukryty i hmm... nie wiem, czy mogę to powiedzieć, żeby nie popsuć Ci tego... w każdym bądź razie ja tak ryczałam, że nic prawie nie widziałam i tyle chusteczek zużyłam, że hej...

Maritta

okej dziękuję Ci za info, ogólnie bardzo dużo osób poleca ten film, ale myślę, że akurat tę scenę pominę w jego oglądaniu buziaki dzięki jeszcze raz :)

ocenił(a) film na 10
JustFurious

proszę bardzo ;)

P.S. nie wiedziałam, że nie można napisać tylko dwa słowa i buźkę.. ehh... specjalnie to dopisałam, żeby wiadomość została wysłana ;)

pzdr ;)

Maritta

można można napisać dwa słowa i buźkę ;p możesz nawet napisać jedną literkę i wysłać :)) po prostu musisz "pospacjować" całą linijkę i kliknąć wyślij wtedy nie pojawi Ci się informacja za krótki ;p :))

Maritta

mi sie tez strasznie podobal ten film :) ale przy z scenie z pieskiem nie plakalam :) i wogole lubie Willa Smith'a jako aktora

ocenił(a) film na 6
anonimel

Ja takze jestem osoba ważliwą - i o dziwio przy scenie gdy zabił pieska nie płakałam. Smutno jedynie mi się zrobiło. Ja także lubię Willa Smitha..
Widziałam dawno filmy z jego udziałem i może przez to wydawało mi się że się postarzał..

Maritta

Nie wiem, czy coś jest ze mną nie tak, ale >>>SPOILER<<< [nie chesz wiedzieć co będzie to nie czytaj ;p] bardziej mi było żal tego pieska niż głównego bohatera. Śmierć psa była jedynym momentem, kiedy się wzruszyłam ^^

ocenił(a) film na 9
Maritta

Film jest świetny ;) a pieska też mi było szkoda ;/ :)

Maritta

Kobito... jak bym cię tak!!!

Właśnie zaczęłam oglądać. Zrobiłam sobie małą przerwę i weszłam na tę stronkę, żeby zobaczyć jaką film ma ocenę.
I co...? Jakby mnie kto w twarz strzelił.

Wielkie dzięki... za zepsucie przyjemności z oglądania.

Następnym razem ostrzegaj w tytule komentarza, który jest wyłuszczony grubymi czarnymi literami "SPOILER!!!" - najlepiej nawet kilka razy... a nikt, kto chce zobaczyć dany film bez poznawania roztrzygnięć pewnych wątków nie będzie tego czytał. Potem możesz sobie pisać co ci ślina na język przyniesie. Nawet cały film streścić jeśli chcesz. A ty tu strzeliłaś na wstępie, żeby każdy odwiedzający stronkę od razu widział "A mi żal było pieska...".

Szkoda słów.
Naprawdę.

ocenił(a) film na 4
Vinga_

napisała co chciala. jedyna moja reakcja to bylo wspolczucie Robertowi straty psa. smutni mi bylo. a tak to najlepsza scena wedlug mnie to byla wtedy, kiedy Doktor zamknal Anne i Ethana i wybuchl razem mz

ocenił(a) film na 10
fernando_96

ja też starsznie płakałam jak on zabił psa a szczeoglnie jak mowil do manekina że obiecał przyjaciolce ze powie temu manekinowi ''hej'' :

ocenił(a) film na 9
Maritta

Tez plakalam...
Jakby ktos chcial obejrzec:
http://www.youtube.com/watch?v=9qNFkDNBCXw&feature=related

Maritta

ta scena jak i cały film pokazały talent aktorski Willa Smitha

Maritta

Może to troche nie zdrowe BA! nie smaczne ! (mam tego świadomość) ale jak na ekranie w agonii ginie zwierze to też chce mi się ryczeć , jak człowiek - jest mi to obojętne... czemu? chyba przez społeczeństwo w jakim żyjemy i powszechną znieczulicę (jak każdy mój wpis ten też ma drugie dno) no i dla rozweselenia klimatu dodam na koniec... hehehe xD IKSDE

ocenił(a) film na 8
mistczNINJA

No jak człowiek ginie to tez nie jest mi tak bardzo smutno :P Jak piesek zginął to zrobiło mi się bardzo smutno i juz prawie płakałem,ale udało mi sie powtrzymac łzy :P

ocenił(a) film na 8
Maritta

Ten piesek był taki słodki.. To było straszne.
A film naprawdę niezły w porównaniu do innych tego typu(28 dni później, świat żywych trupów itp.)
Daje 8/10