PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=217801}

Jestem legendą

I Am Legend
2007
7,5 487 tys. ocen
7,5 10 1 487161
5,9 60 krytyków
Jestem legendą
powrót do forum filmu Jestem legendą

Tutaj możecie zobaczyć drugie zakończenie:

http://niezlekino.pl/2008/03/06/i-am-a-legend-ma-lepsze-zakonczenie

Oceńcie które lepsze

ocenił(a) film na 7
veronekk

Orginalne zakonczenie lepsze...

ocenił(a) film na 8
veronekk

dokładnie, oryginał lepszy, mimo, że Robert ginie...

ocenił(a) film na 5
veronekk

Fajnie że wrzuciłeś ten link. Dla mnie bez wątpienia lepsze choć film i tak słaby.

ocenił(a) film na 8
adrianv91

Jakbyście najpierw widzieli zakończenie alternatywne, to dla was właśnie ono byłoby lepsze. Taka ludzka psychika. Tak samo jest z filmem, który jest częścią drugą. Choćby nie wiadomo jak byłaby lepsza, to "jedynka" zawsze niby lepsza od dwójki.

"Jestem legendą" widziałam jakiś czas temu, zrobił na mnie kolosalne wrażenie. Osobiście uważam, że zakończenie alternatywne jest lepsze, bardziej sensowne. Tłumaczy cały przekaz filmu, że te potwory miały jednak rozum i nie chodziło im tylko o zabijanie!
Rzucanie się z tym granatem w te potwory było bezsensowne i bezpodstawne. Robert przecież miał szanse uciec, nie dogoniliby go, skoro i tak samochodem jechali -_-
Oceniam film na 9/10.

ocenił(a) film na 6
paumar1

początek jest można rzec epicki, ale później...masakra jakieś zombiaki, które nie myślą, a zaraz potem robią pułapkę na doktorka.
Film miał potencjał, ale zmarnowali go próbując z filmu zrobić resident evil.

Wolę z takich wizji apokaliptycznych już afterworld

użytkownik usunięty
veronekk

Beznadziejne to drugie zakończenie. Bardzo dobrze, że się poświęcił Will pod koniec bo inaczej film by był dużo niżej plasowany.