Film daje do myślenia nawet po jego obejrzeniu... Jednak trzeba lubić taki rodzaj filmów - nie każdemu może się tak bardzo podobać. Polecam.
Film trochę zagłębiający się w psychikę, zauważ że główny bohater zaczyna gadać z manekinami. ukazanie jak zachowuje się człowiek w samotności (w tym wypadku z psem) i ze nie ma dla niego sensu dalej żyć gdy ten pies się zamienia, traci przyjaciela. Jak komuś się nie chce myśleć nad tym to film może wydawać się średni bo efektów specjalnych czy jakiejś wartkiej akcji może nie ma, ale pewnie nie taki był zamiar reżysera. oczywiście nie chce obrażać nikogo ze się nie chce komuś myśleć porostu nie zawsze się ma ochotę na taki film czasem jest potrzebna komedia która ma za zadanie tylko rozśmieszyć
MoneV jeżeli zwróciłeś uwagę na głebsze sprawy w tym filmie typu samotność itp to polecam Ci książke o tym samym tytule. Przeczytałem ją wczoraj. Kompletnie inna od filmu. Zakończenie mnie powaliło.
Jak najpierw zachwycałem się filmem teraz się dziwie jak można było tak mało rzeczy z ksiązki wziąść. Polecam książke bardzo gorąco