Jestem legendą

I Am Legend
2007
7,5 488 tys. ocen
7,5 10 1 488015
5,9 45 krytyków
Jestem legendą
powrót do forum filmu Jestem legendą

Niesamowite. Film pełem niedomówień, nieprawidłowosci i po obejrzeniu go 2 czy 3 raz pewnie bym znalazł jeszcze więcej niż jestem sobie w stanie sobie przypomniec teraz. Skąd do jasnej anielki gość ma prąd w mieszkaniu? Może mi to ktoś wyjaśnic? Jednakże klimat w moim typie i ogólnie bardzo dobry pomysł na film. Za klimat 9/10.

Sigurd79

Obejrzyj film jeszcze raz. Jeśli wciąż będzie dręczyć Cię to banalne pytanie obejrzyj go jeszcze raz. I tak do skutku.

Sigurd79

!!UWAGA PEWNE SPOILERY DOTYCZĄCE KSIĄŻKI!!

!!SPOILER!!

Hehe... przeczytaj książkę, a dowiesz się skąd główny bohater (który w pierwowzorze jest biały i jest o ile dobrze pamiętam jest blondynem i NIE JEST WOJSKOWYM:] ma prąd w mieszkaniu.
Dowiesz się też, że nie walczy z zombiakami.
I skąd poznał psa.
I jak główny bohater skończył.
Reasumując - na początku film wydał mi się całkiem, całkiem, ale dopiero po przeczytaniu książki zdałem sobie sprawę jak twórcy skopali olbrzymi potencjał i stworzyli banalną (chociaż ciekawą w pewnym sensie) historyjkę zombiepodobną.
Jeśli książkę polecam tak 9/10 to film hmm... koło 5/10.

ocenił(a) film na 9
Flame_master

Dzięki za wyczerpującą odpowiedź. Pozdrawiam

Sigurd79

byc moze dzieki generatorom pradu co staly w pokoju z zywnoscia ? ;|

ocenił(a) film na 7
Sigurd79

"Skąd do jasnej anielki gość ma prąd w mieszkaniu? Może mi to ktoś wyjaśnic?"
Obejrzyj film jeszcze pięć razy, a może znajdziesz odpowiedź.

Stąd: http://img259.imageshack.us/img259/8896/74867je3.gif

ocenił(a) film na 8
lipa3000

Prąd już chyba wiadomo skąd xD A tak swoją drogą to film jet całkiem niezły. Sa momenty kiedy po plecach przebiega dreszczyk emocji i są momenty wzruszenia. Mnie się podobało !