Ma ktoś film na DVD?? Słyszalam, że jest drugie zakończenie, takie, którego niepokazywali w kinie..czy to prawda?? Moze je ktoś streścić?? <cwaniak> pozdro ;P
wg mnie alternatywne - gorsze , nie ratuje bo "se ne da" :)...pomylka ze te stwory robiono cyfrowo ...
Pomysl sobie jak moglyby inaczej wygladac, obejrzyj sobie "I Am Omega" to zrozumiesz :)
chyba nie chce juz ogladac niczego co jest powiązane z tą fabułą :), zerkne na trailer i tyle...
Alternatywne zakończenie podoba mi się bardziej. 
Nie lubię przywiązywać się do bohaterów a później być świadkiem ich śmierci. Hmmm 

Naprawdę lepsze
alternatywne jest lepsze, pokazuje że pomimo wszystko nawet ci zmutowani mają pewne uczucia, a motylek namalowany na szkle jest dowodem że abstrakcyjne myślenie wciąż u nich działa, że wciąż w pewien sposób są jeszcze ludźmi...
A jak filweb mogl tak spierdolic i dopuscic tu takiego uzytkownika jak ty a danie tobie mozliwosci pisania na forum szkoda slow, dali popis, pokazali, że dało się gorzej.
Morgan Mortimer Graff ma rację, "I Am Legend" to pomyłka... (najlepsze są jelenie CGI)... zachowujesz sie jak obrazone dziecko bo ktos powiedzial ze twoj ulubiony cukierek smakuje jak gowno... pozdro333
Fakt jest taki że dwa zakończenia są do bani film traci na wartosći, a alternatywne zakończenie jest bez sensu, skond on nagle wiedział o tym motylu, i jakim cudem te stwory które były takie krwiożercze bez uczuć, nagle mają ucucia hehe śmieczne. 
Alternatywne zakończenie jest poprostu gorsze.
Mały szczegół co do "szczęśliwego" zakończenia, tj. tego, w którym główny bohater przeżywa... jakim cudem wyjechał z miasta, jadąc samochodem przez most? Czyż mosty nie zostały zniszczone, żeby ludzie nie wydostali się z wyspy? :P 
Chyba, że źle zrozumiałam albo coś mi umknęło.
Jedno zakończenie gorsze od drugiego :/ Film powinien kończyć się w momencie gdy mutanty zaatakowały samochód. Od momentu pojawienia siękobiety film z minuty na minuty traci na wszystkim.
Opowie ktoś to drugie zakończenie, bo obecnie na YouTube jest komunikat, że Warner Bros Entertimed zastrzega prawa...
czy tak trudno poszukac sobie w Utube czy w google??? Czy wy ludzie (ci co pisza czesto o wygaslych linkach) wiecie jak sie korzysta z neta????!!! 5 sekund - 
http://pl.youtube.com/watch?v=uHKJOiQvlNM
Ja na Utubie niczego nie szukam, jak już to na TouTube, a tak w ogóle mam ludzi od tego :P 

Oryginalne zakończenie lepsze.
god damn... wiem ze literówka ... :) ... "zmaram sie" - jak mawiają gdzies w okolicach Mysłowic :)
Ten film wideo z 2 zakończeniem jest uż niedostępny.. podałby ktoś mi działający link? tzn dostęopny?
właśnie obejrzałam drugie zakończenie i bardzo mi się podoba :) jeśli ktoś nie może znaleźć, to wpiszcie na youtubie: i am legend alternative. Samo wyskoczy:)