Will Smith spełnił oczekiwania i zagrał dobrze tym bardziej pochwała dla niego iż przez 90% filmu oglądamy tylko jego postać ,a nadal nie jesteśmy nim znudzeni (ja nie byłem).Filmik zrealizowany poprawnie kilka fajnych scen ( Neville z zoombiakami w ciemnym pomieszczeniu w poszukiwaniu pieska) fajnie pokazany strach Smitha ,a scena kiedy mutanciki odwróceni są do niego plecami po prostu wymiata odrazu skojarzyłem ją z "Blair Witch Project".Kilka niedociągnięć jest ale nie wpływają znacząco na całokształt a, komentarze typu skąd miał prąd lub jak to możliwe że wydostał się z pułapki wisząc do góry nogami po prostu nie tyle co mnie dziwią ale po prostu śmieszą widać że niektórzy nie wyobrażają sobie takiej sytuacji ,ale było widać co koleś wyprawia podnosząc się na sztandze i ogólnie forma Roberta pozostaje bez zarzutu więc o co chodzi ? Może jedynym ,ale małym minusem jest końcówka jednak film warto obejrzeć. Polecam!
Zdefiniuj:
a."fajnie pokazany strach Smitha "
b."z "Blair Witch Project"."
c."a, komentarze typu skąd miał prąd lub jak to możliwe że wydostał się z pułapki wisząc do góry nogami po prostu nie tyle co mnie dziwią ale po prostu śmieszą widać że niektórzy nie wyobrażają sobie takiej sytuacji"
d."ale było widać co koleś wyprawia podnosząc się na sztandze i ogólnie forma Roberta pozostaje bez zarzutu więc o co chodzi ? "
a.stary jeżeli widziałeś filmik to wiesz o co chodzi ,a jeśli nie to Smith przecież bezpodstawnie nie zamykał się w swoich czterech ścianach ,śpiąc do tego w wannie ze snajperką b.w "Blair Witch Project" o ile pamiętam był pod koniec motyw kiedy koleś o imieniu Mike jest odwrócony do ściany ponieważ nie ma patrzeć na to co nadejdzie czyli prawdopodobnie śmierć koleżanki - w scenie kiedy Smith wbiega za Samem jest podobnie tylko że oni raczej chowają się przed światłem ,ale scenka bardzo podobna. Jeżeli ci chodzi c,d to odpowiedz na komentarze takiego typu jak "Zawisnij kilka godzin na nogach i spróbuj sie potem podciągnąć, życzę powodzenia" więc jeżeli jeszcze co wyjaśnić to służę pomocą ! pozdro