PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=217801}

Jestem legendą

I Am Legend
2007
7,5 487 tys. ocen
7,5 10 1 486857
5,8 49 krytyków
Jestem legendą
powrót do forum filmu Jestem legendą

Widzę na tym forum jakieś idiotyczne pytania typu skąd był prąd, skąd kukurydza, czemu pies musiał zginąć? Prąd był z agregatów prądotwórczych, które baardzo hałasowały, kukurydzę pewnie sam zasadził bo jedzenie z puszek może w końcu zbrzydnąć(i na pewno dlatego też polował na świeże mięso czyli jelenie tudzież inne zwierzątka). Na Samanthę nie podziałała szczepionka, widzieliście pewnie jak Robert wstrzykiwał jej serum.
Jeszcze kilka słów o recenzji. Nie wiem czy facet, który ją pisał przypadkiem nie oglądał jakiegoś innego filmu. Nie wiem czemu uznał że film jest rasistowski...bo dr Krippin(ta co wymyśliła wirus) była biała a Robert czarny? Strasznie rasistowskie... Po drugie jakaś dziwna teoria o tym że film jest przesycony retoryką religijną żeby zadowolić konserwatystów z południa USA... Na końcu filmu kiedy ta dziewczyna opowiada o Boskim planie, można faktycznie mówić o jakimś religijnym przesłaniu, ale to już i tak byłoby naciągane. Po trzecie, jak końcówka filmu wychwala politykę Busha i powszechna inwigilację? NO JAK?!?!? Bo przed bramą do koloni skanują przybyszów czy nie są zarażeni? Ta recenzja to stek bzdur.