PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=217801}

Jestem legendą

I Am Legend
2007
7,5 487 tys. ocen
7,5 10 1 487161
5,9 60 krytyków
Jestem legendą
powrót do forum filmu Jestem legendą

chciałbym się dowiedziec dlaczego wysadzili te mosty bo i tak ta dziewczyna nie
przejerzdała przez zaden most i za tym mostem nic nie było tylko pojechała gdzies na tej
wyspie gdzie byli i przeszła przez jakiś mur .Co sie stało z tymi ludzmi którzy pływali tym
promem i helikopterami na drugi koniec mostu troche to denne bym wymienił inne rzeczy
ale na niektóre znam odp

ocenił(a) film na 7
joker345

Ile masz lat chłopaku? 8 czy 9?

ocenił(a) film na 7
joker345

Jak mam zły humor to czytam twoją wypowiedź i od razu pojawia się uśmiech na mojej twarzy. Często do niej wracam, naprawdę jest zabawna.

joker345

Synku... chciałbym Ci pomóc, ale za cholerę nie potrafię zrozumieć o co Ci chodzi. Wymień jednak proszę te "inne rzeczy", ponieważ Twoje refleksje bardzo nas intrygują.

ocenił(a) film na 10
joker345

hahaha oglądałeś go z zamkniętymi oczami że nie wiesz?

ocenił(a) film na 9
joker345

może po prostu nieuważnie oglądał... ten fil naprawdę się klei i wszystko jest wytłumaczone... więc warto obejrzeć parę razy jeżęli sie nie rozumie.. ; )

ocenił(a) film na 7
joker345

PO PROSTU TRZEBA MIEC IQ MIN. 40 ;P

ocenił(a) film na 8
joker345

he he ja też lubię wracać do tej wypowiedzi xD

kalamir

haha no dobra cwaniaki to teraz odpowiedzcie na postawione pytanie , bo z tego co widze to narazie wszyscy sie smiejecie z jokera. odpowiedzcie na jego pytanie narazie zaden nie odpowiedzial tylko sie nabija ;]

ocenił(a) film na 10
Luq

ja moge ;] tylko niech sie nauczy konstrułować pytania xD

ocenił(a) film na 7
marta1112

Ja chcę się dowiedzieć co się stało w dzień jego urodzin kiedy zginęła Samanta! Jak ten Luke się tam znalazł i co to za pułapka? To wpadł w swoją własną to był jego prezent dla siebie samego czy to te mutanty byli na tyle mądrzy by ją zastawić. Bardzo płakałem gdy to się działo :P. Ale widać że te stwory miały też takiego samca Alfa. Patrzył się na niego w słońcu gdy złapał tą dziewczynę, był przy tej pułapce i wypuścił psy, a potem przebił się w laboratorium, może to jego pomysł :P.

ocenił(a) film na 10
tomciog18

z tą pułapką to te mutanty wymyślili. bo wcześniej on w podobny sposób złapał któregoś/ którąś xD tez sie nad tym zastanawiałam, jak sie obejży 2 raz to łatwiej to później rozkminić xD

marta1112

Mutanty?? Moim zdaniem po prostu wpadł we własną pułapkę. Nie ma mowy by zarażeni byli w stanie obmyślić taką pułapkę. Po prostu koleś zapomniał i przez przypadek wlazł :)

henriczek

On raczej by o czymś takim nie zapomniał. Zresztą jest tam przeniesiony manekin, i Robert dziwi się czemu tam jest podchodzi i wpada w pułapkę.. To te mutanty/wampiry zastawiły...

ocenił(a) film na 7
henriczek

Oglądałam to dawno temu ale pamiętam dobrze ujęcie, w kórym Willa krzyżuje spojrzeniem któryś z mutantów. Wyglądał on tak, jakby właśnie stało się coś, na co czekał więc dla mnie sprawa jest oczywista, że to oni założyli pułapkę w nocy.

ocenił(a) film na 10
henriczek

jeśli to nie mutanty wymyślili tą pułapke to czemu Robert dziwił sie że stał tam ten manekin? przecież ostatnim razem widział go w tym sklepie z płytami ...

ocenił(a) film na 7
henriczek

Ja to niestety jak dobrze pamiętam też odniosłem wrażenie, że on to zrobił. Mówił do Samanthy, że dzisiaj jego urodziny czy mu nie zrobiła jakiegoś prezentu, nie musi być wielkie byla pamiętała, potem się zatrzymuje o a co to? :P Jakby specjalnie zrobił pułapkę w którą by wpadł ze znudzenia, dla odrobiny adrenaliny :D.

ocenił(a) film na 8
marta1112

" marta1112" ma rację. Pułapkę wykonali mutanty w odwecie za złapaną przez Roberta dziewczynę. Jeżeli ktoś ma wątpliwości, to proponuję obejrzeć wersję "z alternatywnym zakończeniem". Jest tam scena, którą wycięto gdy Robert razem z Anną ogląda pozostałości po tej pułapce. Stwierdza tam wtedy coś typu "nawet moją linkę wykorzystali" dziwiąc się, że jakaś inteligencja u nich pozostała.

ocenił(a) film na 8
joker345

"Co sie stało z tymi ludzmi którzy pływali tym promem i helikopterami na drugi koniec mostu" - eee wszyscy zostali zarażeni ? a helikopter z jego żoną i dzieckiem się rozbił.
poza tym nie wiem jak ten film można nazwać dennym

ocenił(a) film na 4
alfa940

"poza tym nie wiem jak ten film można nazwać dennym"
No normalnie, słaby jest, fabuły brakuje, uciekła razem z mieszkańcami miasta. A oglądać 1,5 godziny dla efektów specjalnych? No cóż, są gusta i guściki.