PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=217801}

Jestem legendą

I Am Legend
2007
7,5 487 tys. ocen
7,5 10 1 486865
5,8 49 krytyków
Jestem legendą
powrót do forum filmu Jestem legendą

Mnie się ten film podobał,lubie takie filmiki =D Tylko jedna rzecz mnie irytuje.... skoro ludzi przezylo tak niewiele,to skad po 3 latach prąd i czysta woda w kranie? lol

ocenił(a) film na 10
gwiazdaorleanska

Eh..pomyśl przez chwilkę to naprawdę nie boli...

Miał agregatory. Były one na paliwo. Stacji benzynowych w NY jest sporo, podejrzewam że starczyłoby mu i na 10 lat.

Był taki moment w filmie (mało osób to wyłapało), że kiedy odkręcał wodę (kąpiel psa) słychać WYRAŹNIE było włączający się agregator (zrobił to reżyser specjalnie). Był inteligentnym i wykształconym człowiekiem a wszędzie wokół NY woda. Dał sobie spokojnie radę w końcu to nie AŻ takie trudne, gorzej gdyby miał zbudować bombkę nuklearną więc dajcie już z tym spokój...

Wybacz, ale lol było po przeczytaniu Twojego tematu :P Bez urazy.

maximus_rb

hehe dobrze powiedziane :D a co do filmu jest kozacki POLECAM:)!! Daje 9.5

maximus_rb

No co każdemu się zdarza zaćmienie umysłu =D Zresztą nie tylko ja tego nie zauważyłam i nie pomyślałam o tym.Hmmm widać ludzie z którymi przebywam posiadają podbnie niski współczynnik inteligencji hahaha
Dzięki za odpowiedź =)

ocenił(a) film na 8
gwiazdaorleanska

ajjj no teraz sie nie popisałeś/aś :)

słuszna uwaga kolegi.. DAJĄCE SIE SŁYSZEĆ agregatory :)

ocenił(a) film na 10
JaWamDam

"DAJĄCE SIE SŁYSZEĆ agregatory :)"

Zobacz tę scenę, to wtedy pogadamy :)

Słychać wyraźnie włączające się agregatory.

ocenił(a) film na 8
maximus_rb

Popieram. Wyraznie w tej scenie slychac agregator ;]

ocenił(a) film na 8
maximus_rb

"Zobacz tę scenę, to wtedy pogadamy :)"

????

ocenił(a) film na 10
JaWamDam

Mi się wydaje ze to raczej słychać hydrofor albo jakąś pompę do wody bo agregator daje tylko prąd i poza tym to chyba musi być cały czas włączony.