Dla mnie ten film jest super! :) W ogóle zszokowało mnie, gdy zobaczyłam, że te potwory są grane przez aktorów, a ja byłam przekonana, że oni są komputerowo zrobieni:O Także podziw za to! :))
Również byłam przekonana, że zarażeni są stworzeni komputerowo. Dla mnie film to rewelacja ! Lubię większość filmów z Willem Smithem, ale w tym nie chodzi o aktora lecz o pomysł i jego realizacje. Mnie sie bardzo podobał 10/10. pzr
Cały Nowy Jork, te zwierzęta biegające po nim, lwy, jelenie, wszędzie stojące samochody, przyjaciele manekiny, wszystko jest tak pięknie pokazane do póki nie stawia się dziewczyna, która jest nie wiem czemu nadzwyczajnie odważna, okropnie pewna siebie, jak nie dziewczyna w taki los dla świata. Ona powinna być przerażona i ogólnie, ale nie o to mi chodzi, ona się wtrąca w ten film i przez nią trochę się on psuje. Nie zmienia to jednak faktu, że film był wyśmienity. Daję 10.
Może jest odważna, bo musi uratować siebie i dziecko? W chwili grozy jedni się tchórzami inni są mężni ;-)
przecież coś musieli dać do filmu by fabuła się kręciła a jako że twórcy uznali za odpowiednie danie postaci kobiety z dzieckiem...to czemu nie? ja tam do tej postaci nic nie mam a wręcz uważam to za dobry ruch bo sceny z nią pokazują jak oddziałuje na doktora samotność z jaka się zmagał po stracie bliskich i ogólnie po opustoszeniu miasta.
taaa:) Will Smith jest spoko, również lubię filmy z nim, zgadzam się również w kwestii pomysłu i wykonania, rewelacyjny film, a nikt nie dodał że muzyka jest genialna zwłaszcza w czy po scenie z motylkiem co się na szybie zrobił:D
Co do zarażonych to jak to nie komputerowo? fu*k! nie wiedziałem:)
nWiesz jak? $^587(*)98_)9-)(_089*^75476%gg7OHo6 + &^*6 <***^"> " rpd = 78679 - 869 = 76578 < 87987 i z tego wychodzi 5 i 145 w okresie, nie zapominając o liczbie pi, choć ona ni jest tak istotna przy tego typu działaniach.