Może ktoś zna odpowiedź skąd główny bohater miał prąd ? (jakiś generator ?).
Po co wyjasniac rzeczy oczywiste? Wystarczyloby zalozyc, ze mial generatory nawet gdyby nie byly pokazane, rownie dobrze moglbys zapytac dlaczego sie nie myl, skad mial kluczyki do mustanga, moglbys nawet zapytac jak to mozliwe, ze mial taka wiedze medyczna aby stworzyc szczepionke. Seria po sarnach nie przejechal bo nie mial pewnosci, ze trafi albo przeciwnie moglby zabic wiecej niz potrzebuje i w ten sposob dostarczyc pozywienia zainfekowanym a przede wszystkim zmarnowalby amunicje. Jesli chodzi o jedzenie to wiele produktow jest zdatne do spozycia po trzech latach, a puszkowana zywnosc nawet po kilkunastu.
Jeśli uraziłem, przepraszam jednak właśnie to robisz. Jak pisał mój przedmówca "po co wyjaśniać oczywiste". Tym bardziej że bohater był wyszkolonym żołnierzem i doskonale wiedział jakie czynności podjąć aby przetrwać. Następnym razem oglądaj uważnie.
A przyjmiesz do wiadomości że najprościej w świecie nie zauważyłem tych generatorów ?
To że pokazane były generatory uświadomili mi użytkownicy FW dlatego potrzebna była ta gadka !
Też nurtuje mnie jedna sprawa, w prawdzie wszystko już zostało napisane i opowiedziane, ale dlaczego w jednej ze scen niebo jest błękitne i czyste a w drugiej widać takie białe "coś"? Pomoże ktoś?