PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=217801}

Jestem legendą

I Am Legend
2007
7,5 487 tys. ocen
7,5 10 1 486824
5,8 49 krytyków
Jestem legendą
powrót do forum filmu Jestem legendą

Pytanko ?

ocenił(a) film na 6

Może ktoś zna odpowiedź skąd główny bohater miał prąd ? (jakiś generator ?).

ocenił(a) film na 6
WSRH19

Nie widzę związku między encyklopedią (o jaką ci chodzi ?) a tym filmem ?

ocenił(a) film na 7
tomucho77

Po co wyjasniac rzeczy oczywiste? Wystarczyloby zalozyc, ze mial generatory nawet gdyby nie byly pokazane, rownie dobrze moglbys zapytac dlaczego sie nie myl, skad mial kluczyki do mustanga, moglbys nawet zapytac jak to mozliwe, ze mial taka wiedze medyczna aby stworzyc szczepionke. Seria po sarnach nie przejechal bo nie mial pewnosci, ze trafi albo przeciwnie moglby zabic wiecej niz potrzebuje i w ten sposob dostarczyc pozywienia zainfekowanym a przede wszystkim zmarnowalby amunicje. Jesli chodzi o jedzenie to wiele produktow jest zdatne do spozycia po trzech latach, a puszkowana zywnosc nawet po kilkunastu.

ocenił(a) film na 10
tomucho77

ludzie nie dawajcie pożywki trollowi

ocenił(a) film na 6
spokolokoluzispontan

Dlaczego nazywasz mnie trollem ? wiesz co to jest trollowanie ?

ocenił(a) film na 10
tomucho77

Jeśli uraziłem, przepraszam jednak właśnie to robisz. Jak pisał mój przedmówca "po co wyjaśniać oczywiste". Tym bardziej że bohater był wyszkolonym żołnierzem i doskonale wiedział jakie czynności podjąć aby przetrwać. Następnym razem oglądaj uważnie.

ocenił(a) film na 10
tomucho77

http://imageshack.us/f/407/i1wp.jpg/ idz oglądac muminki

ocenił(a) film na 6
spokolokoluzispontan

A przyjmiesz do wiadomości że najprościej w świecie nie zauważyłem tych generatorów ?

ocenił(a) film na 10
tomucho77

to po co ta gadka

ocenił(a) film na 6
spokolokoluzispontan

To że pokazane były generatory uświadomili mi użytkownicy FW dlatego potrzebna była ta gadka !

ocenił(a) film na 10
tomucho77

w 50 postach.

ocenił(a) film na 10
tomucho77

Też nurtuje mnie jedna sprawa, w prawdzie wszystko już zostało napisane i opowiedziane, ale dlaczego w jednej ze scen niebo jest błękitne i czyste a w drugiej widać takie białe "coś"? Pomoże ktoś?

ocenił(a) film na 6
spokolokoluzispontan

Która minuta filmu ? (ironia ?).