PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=217801}

Jestem legendą

I Am Legend
2007
7,5 487 tys. ocen
7,5 10 1 487161
5,9 60 krytyków
Jestem legendą
powrót do forum filmu Jestem legendą

Re

ocenił(a) film na 10

co spowodowało ze ten stwór dowódca tego stada wkurzył się na tego murzyna ? ja na miejscu tego murzyna jak ten stwór wyleciał po samice zastrzeliłbym go od razu .. a to co potem zrobił to tak bym nie zostawiłbym przygotowałbym się na zemstę żeby rozwalić te stwory i ich gniazdo .

ocenił(a) film na 8
vAkatsuki

chodziło o tą zainfekowaną dziewczynę, prawdopodobnie była to jego " samica ", stąd ta reakcja. Co do zastrzelenia... też bym tak zrobił bo nie wiadomo co można byłoby sie po nie spodziewać , a Neville akurat uważał bo wracał zawsze za dnia no i odkażał schody tak aby go nie wyczuli.

ocenił(a) film na 10
Coffemachine

czytałem plotki ze będzie dwójka :D

ocenił(a) film na 8
vAkatsuki

Też trafiłem na coś takiego nawet na filmwebie, ale raczej wątpliwe zwłaszcza po takim zakończeniu

ocenił(a) film na 6
vAkatsuki

raczej nie będzie (film ma dwa zakończenia i nie wiadomo które by kontynuowali)

ocenił(a) film na 10
lwgrz

mogli by stworzyć ze te mutanty zaatakowali ta Kolonie czy co to jest i ta fanatyczka Religijna obroni kolonie hahaha xD

użytkownik usunięty
vAkatsuki

Alfa wkurzał się na doktorka, bo mu porywał podwładnych, logiczne. I raczej nie chodziło o jakiś związki między Alfa a ostatnia pokazaną zakażoną z laboratorium. Porwanych było wielu, doktorek eksperymentował cały czas - z różnymi skutkami, śmiertelnymi również. Wielu nie przeżyło aplikacji antidotum. Dopiero ta ostatnia... Porywał w ten sam sposób, i sam później w taką samą pułapkę wpadł. Przywódca był inteligentny - i dobrze mu było w tej postaci.