Jestem legendą

I Am Legend
2007
7,5 488 tys. ocen
7,5 10 1 488015
5,9 45 krytyków
Jestem legendą
powrót do forum filmu Jestem legendą

Za horrorami nie przepadam, ale na szczęście to jeden z tych, w których na scenie wkraczają potworki ;)) Mimo tych "potworków" film ten zyskał sobie moje uznanie i bardzo dobrze go wspominam ;) Nie powiem, że nie był straszny... fakt, wzdrygałam się na niektórych momentach, pochlipywałam ze wzruszenia i śmiałam, choć na ten gatunek to troszkę nie przystoi ;) W każdym bądź razie nadal uważam, że Will Smith to jeden z najlepszych aktorów i bardzo chętnie oglądam te filmy, w których jest w obsadzie :))
A co do alternatywnych zakończeń... w sumie nie umiem się zdecydować, które lepsze :)) czy to mniej, czy bardziej tragiczne... Oba uważam za idealne :))

amalia_grace

zgadzam się film świetny ( a też nie przepadam za horrorami, choć to w sumie chyba horror nie był <?>)
tylko o jakie alternatywne zakończenie ci chodziło?? (czy ja za szybko skończyłem oglądać i po napisach jeszcze coś było?)

gigi

No chyba jednak nie był horrorem ;) Jeśli chodzi o alternatywne zakończenie to po napisach niczego dodatkowego nie ma :)) Na youtube można znaleźć: http://www.youtube.com/watch?v=Q2U9IEDv0ho :))

ocenił(a) film na 10
amalia_grace

Wg mnie orginalne zakonczenie jest duzo, duzo lepsze.

I am legend to specyficzny film, ciezko go zaliczyc do jednego gatunku, ale z pewnoscia z horrorem ma malo wspolnego