PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=217801}

Jestem legendą

I Am Legend
2007
7,5 487 tys. ocen
7,5 10 1 487193
5,9 60 krytyków
Jestem legendą
powrót do forum filmu Jestem legendą

Odnośnie jednej z WIELU nieścisłości w tym filmie, chodzi mi o scene w której Anka robi jajecznicę-skąd miała jajka, no bo przecież nie ze sklepu.
Jak ktoś coś wie na temat tego intrygującego wątku to niech da znać.;D

ocenił(a) film na 6
saveferris

jajka były z proszku,trzeba było słuchać dialogów!

użytkownik usunięty
aurinko_4

jaja w proszku a jest w ogóle coś takiego ???

ocenił(a) film na 7

Jest, ale i tak musiały być już nieźle po terminie ważności^^

Delianne

hu hu hu hu hu ha nasza zima zła ;] ; ] ; ]
a jajeczka były z prożku jak się nie zna języka za dobrze to trzeba napisów używać jak ja ;)

ocenił(a) film na 9
saveferris

"trzeba było słuchać dialogów" ..|.. u

trzeba było napisać że były z proszku bądź z "prożku" jak kto woli i temat zamknięty ale oczywiście zawsze znajdzie się zakompleksiony dupek (aurinko)który chce się dowartościować

ocenił(a) film na 6
saveferris

haha,no rozbawiłeś mnie tym postem.zapewniam Cie że "dupek" nie potrzebuje się dowartościowywać.jak się ogląda film to wypadało by się skupić,przyłożyć no i myśleć!ja wiem że co nie których to boli ale tak jest.i nie uwierze Ci że Ty lubisz jak ktoś zadaje głupie pytania dotyczące filmu ,zwłaszcza jeśli pytania dotyczą rzeczy oczywistych o których było wcześniej wspomniane.

ocenił(a) film na 9
aurinko_4

Skoro pytanie było tak "oczywiste", "głupie" i w ogóle nie warte uwagi to po co się udzielałeś w tym temacie i marnowałeś swój cenny czas na takie oczywiste rzeczy.
A jak masz zamiar wygłaszać kolejne złote myśli i porady jak należy oglądać filmy to weź załóż sobie bloga i tam się produkuj,
bo niniejszy temat uważam za zamknięty.

ocenił(a) film na 6
saveferris

jejku,nie wiedziałam że jajecznica może wzbudzić tyle agresji!Pozdrawiam Serdecznie!:)

ocenił(a) film na 5
saveferris

A ja myślę że jaja pochodziły od kury :-)