Konkretnie to uwagę mam do dwóch panów: .Guziec. i Liondragon. Chciałbym zapytać skąd wzięliście/skopiowaliście tak fantastyczne streszczenie tego filmu? Czy możecie mi wyjawić gdzie w tym filmie pojawiają się ludzie zamienieni "w żywych zombie, a dokładniej - w wampiry"? Gdzie są te "wampiry, które dziko pragną krwi Neville'a"? W którym to momencie "Neville tropi i zabija śpiące wampiry"? Umknął mi też moment w którym "wampiry [...]gdzieś w mrokach, same giną z jego(Neville'a) ręki."
"[..](Neville) postanawia dowiedzieć się co naprawdę zabiło wszystkich ludzi i jakim sposobem można zabić największą ilość wampirów" - a to już mnie całkiem zbiło z tropu. Skoro od początku filmu i my i Neville wiemy co się stało - co co takie postanowienie? I w którym momencie zaczyna opracowywać techniki massmurder'u na "wampirach".
Ludzie! Czy możecie łaskawie nie pisać streszczeń na podstawie trailerów? Nie na tym polega praca redaktora, żeby odklepać jakąś bzdurkę i wrzucić na stronę. Proszę to potraktować jako oficjalną skargę na Wasz całkowity brak zaangażowania i kompetencji do umieszczania streszczeń filmów.
Treść tego posta leci również na skrzynkę redakcji.