Jestem legendą

I Am Legend
2007
7,5 488 tys. ocen
7,5 10 1 488015
5,9 45 krytyków
Jestem legendą
powrót do forum filmu Jestem legendą

Coś jak Stars wars Duuuużo fikcji! Naprawde słąby szkoda na niego czasu! Mówie wam !a juz do kina to bym w życiu nie polecał żeby się wybrać. Jestem wpełni zawiedziony

ocenił(a) film na 10
Warszawiak82

Coś jak Star Wars?zniszczyłes mnie tą opinią,aż bym zwymiotował;)duuużo fikcji?to film typu Sci-Fi,wiec czego sie Ziombel spodziewałeś?widziałem film i jak dla mnie zajebisty,a Star Wars jak dla mnie to totalne dno,głupie bez sensowne,błache,żenada!

ocenił(a) film na 8
Warszawiak82

film jest naprawde fajny, wiec nie gadaj glupot ziomek

ocenił(a) film na 9
Warszawiak82

panie SAW4 [hehehe...dobry nick, widać że ww. użytkownik gustuje w porządnych filmach] może nie narzekałbym pan na wersję CAM tego filmu, jeszcze ogladnaą na pewno bez napisów PL, więc pewnie film nie zrozumiany wogóle.. a poza tym nie sądze, aby minusem filmu o mutantach było to, że jest w nim dużo fikcji.. pomysł panie "piła..."

ocenił(a) film na 8
Warszawiak82

no wlasnie, sluszna uwaga...
A co do filmu, to moze nie jest on jakos wybitnie oryginalny, jezeli chodzi o tematyke; ale jest fajny, jezeli chodzi o wykonanie. SPOILER: motyw pod koniec z napieprzaniem glowa w szybe... niesamowity. Ja osobiscie bardzo polecam.

ocenił(a) film na 9
Warszawiak82

HEY!!
Star Wars to jest klasyka gatunku i wg mnie godna tego miejsca (oczywiscie te stare czesci)

Warszawiak82

lol porównanie filmu do Star Wars nazywasz słaaabym?

Mnie właśnie takie porównanie zachęca do filmu, Star Wars było świetne..

ocenił(a) film na 3
simply_cactus

Nie wiem jak mozna sie popisac taką ignorancją i głupotą jak założyciel tego tematu. Otóż chciałem stwierdzic ze to prawdopodobnie jakis troglodyta albo dziecko neostrady i niewarto marnowac czas by odpowiadac na takie bzdury. Mozemy sie spierac o klase tego filmu o to czy trafił w nasze gusty ale porównywac go do Star Wars dlatego ze jest w nim fikcja? Otóz przyjacielu cała literatura fantatyczna jest fikcyjna ilu genialnych pisarzy rezyserów tworzyło w tej konwencji? Bo to jest własnie konwencja pewien sposób opowiadania rzeczywistosci tej nierealnej ale wpewnym sensie stanowiacej odzwierciedlenie tej ktorą znamy na co dzien. Więc mam dla ciebie rade znajdz mocna ściane zrób 10 kroków w tył i przj... sobie z całej siły w łeb.

ocenił(a) film na 10
tomasiak

tomasiak ... POPIERAM cIę W CAłOśCI TWOJEJ WYPOWIEDZI :]

Warszawiak82

jeszce nigdy nie ogladalam filmu na ktorym potrafilabym tak ryczec!xD nie mam pojecia czemu! dla mnie to po prostu arcydzielo! byl on niezwykly! no ale kazdy ma swoj gust i trzeba go uszanowac...pozdrawiam ;)