Jestem legendą

I Am Legend
2007
7,5 488 tys. ocen
7,5 10 1 487960
5,9 45 krytyków
Jestem legendą
powrót do forum filmu Jestem legendą
ocenił(a) film na 6
fifionek_1991

brawa za bardzo yntneligentnego posta! moze chociaż jakieś uzasadnienie czy to za dużo??

ocenił(a) film na 7
fifionek_1991

po 1sze-polecam wzbogacenie slownictwa,przez siagniecie do Encyklopedii pana Kopalinskiego. po 2gie-nie ma filmu ktory mozna okreslic slowem 'dno', struktura filmowego jezyka i filmowej sztuki jest bardziej skomplikowana i ciekawsza,niz moglbys pomyslec popcornowy durniu (sprawdz pod "d").

akuma8

moze ja sie dostosuje stylem do autora:
"rotfl"

ocenił(a) film na 4
mateuu

film faktycznie nie jest najwyższych lotów, ale "dnem" bym go nie nazwał. Co nie zmiania jednak faktu, że ma tyle wspólnego z książką co McDonald ze zdrową żywnością.

ocenił(a) film na 6
mateuu

chyba nie powinniśmy równać do dołu tylko do góry, pozatym język polski ma troche więcej słów niż "dno" i jestem ciekaw czy autor uzasadni swoją wspaniałą opinie o filmie

ocenił(a) film na 9
fifionek_1991

Zauważyłem jeden fakt. Film podoba sie ludziom którzy go rozumieją. Czyli przedział wiekowy pow. 15 lat ;)
A najgorsze jest to, że taki jedenastolatek który nie dawno nauczył się pisać. Obejrzy film. Wystawi przy okazji ocenę 1 i stworzy na forum temat "dno". Szkoda słów niestety :C

ocenił(a) film na 4
Pendrak

aha..... nie ma to jak szufladkować ludzi, ja mam 22 lata i nie uważam bym filmu nie zrozumiał, co więcej, oceniam go bardzo nisko bo wydał mi sie niesamowicie płytki, a kilka dobrych scen to nie wszystko by zbudowac klimat osamotnienia...

ocenił(a) film na 5
asdqwe

Właśnie wróciłem z seansu... słowo dno może nie do końca ale dosyć dobrze określa ten film - zwłaszcza jak się książkę przeczytało wcześniej... Pozdrawiam!

ocenił(a) film na 4
fifionek_1991

popieram ... usnełam w trakcie filmu ...

ocenił(a) film na 4
KITARZYNA

chcesz usnac? obejzyj obcy kontra predator 2. Wg mnie jest to nowy synonim od slowa 'dno'. W I am legend nie ma przynajmniej oczywistych absurdow jak w avp 2. Nigdy nie lubilem gry Willa Smitha i tutaj nic sie nie zmienilo, poza tym film calkowice przecietny niczym sie nie wybijajacy ponad inne. 5/10.