PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=217801}

Jestem legendą

I Am Legend
2007
7,5 487 tys. ocen
7,5 10 1 487198
5,9 60 krytyków
Jestem legendą
powrót do forum filmu Jestem legendą

do BaNi

ocenił(a) film na 5

do bani jest ten film!! początek fajny ale wraz z pojawieniem sie tej kobiety z dzieckiem juz nie był taki
ciekawy:)

pablitto_2

Zgadzam się. Końcówka jest beznadziejna. Ale początek niezły ;) Trzymający w napięciu :) Myślę, że warto obejrzeć, choćby po to, żeby zobaczyć jak filmy NIE powinny się kończyć ^^

pablitto_2

jak dla mnie film świetny, ale zgodę się, że kobieta i jej dziecko nie powinni pokazać się w filmie...

ocenił(a) film na 9
denzel_3

Też się zgadzam. Film świetny, ale końcówka rozczarowuje

ocenił(a) film na 8
hary_5

Film jest rewelacyjny, mi raczej nieprzeszkadzalo ale wolalbym juz zamiast nich zeby pojawil sie naprzyklad drugi gosc, mysle ze Eric Bana pasowalby do tej roli..

ocenił(a) film na 9
pablitto_2

A myślałem, że tylko ja tak sądzę. Ale jak widać sam nie jestem. Również twierdzę, iż kobieta z dzieckiem nie powinni się pojawić. Jak i samo zakończenie jest dość naciągane i zrobione bez przemyśleń. Myślałem, że alternatywne już nieco podniesie poziom. Było jeszcze gorzej (romantyczna scena z mutantami phii) i niewiele wniosło poza tym kwestia z "motylkiem" dalej pozostaje niewyjaśniona. Ale to chyba jedyny celowy i przemyślany element w zakończeniu przez twórców, aby otworzyć sobie furtkę do sequela.