do bani jest ten film!! początek fajny ale wraz z pojawieniem sie tej kobiety z dzieckiem juz nie był taki
ciekawy:)
Zgadzam się. Końcówka jest beznadziejna. Ale początek niezły ;) Trzymający w napięciu :) Myślę, że warto obejrzeć, choćby po to, żeby zobaczyć jak filmy NIE powinny się kończyć ^^
jak dla mnie film świetny, ale zgodę się, że kobieta i jej dziecko nie powinni pokazać się w filmie...
Film jest rewelacyjny, mi raczej nieprzeszkadzalo ale wolalbym juz zamiast nich zeby pojawil sie naprzyklad drugi gosc, mysle ze Eric Bana pasowalby do tej roli..
A myślałem, że tylko ja tak sądzę. Ale jak widać sam nie jestem. Również twierdzę, iż kobieta z dzieckiem nie powinni się pojawić. Jak i samo zakończenie jest dość naciągane i zrobione bez przemyśleń. Myślałem, że alternatywne już nieco podniesie poziom. Było jeszcze gorzej (romantyczna scena z mutantami phii) i niewiele wniosło poza tym kwestia z "motylkiem" dalej pozostaje niewyjaśniona. Ale to chyba jedyny celowy i przemyślany element w zakończeniu przez twórców, aby otworzyć sobie furtkę do sequela.