warto było go zobaczyć w kinie. Film nie posiada az tak wartkiej akcji przez cały czas, ale są momenty, dzięki którym nawet mężczyźni podskakiwali na fotelach. Oprócz gatunku USA, S-f dodałabym ze to lekki thriller. Niesie ze sobą ważne idee. Takie filmy mimo kosmicznego otoczenia mają sens. Pozdrawiam
ja dałem ocenę bardzo dobrą,gdyż dawno nie widziałem pożądanego filmu.
Klimat tego filmu to właściwie mix różnych klimatów i zawzięć z innych filmów, mam tu na myśli klimaty zombie,vampiryzm(ze względu na strach przed światłem), podobieństwa można dopatrzeć się oglądając resident evil,tam również występują mutanty,tępe zombie,które stały się nimi pod wpływem wirusa.W tym filmie nie ma zombie ale zachowanie jest takie samo,pod wpływem wirusa ludzie zamienili się w tępe bestie które muszą jeść, i zabijają wszystko na swej drodze.Generalnie prosta historia ,ale bardzo dobrze przedstawiona,film niesie z sobą pewne przesłanie dotyczące dzisiejszych naukowców oraz ich dążenia do wyeliminowanie rożnego rodzaju chorób,co w efekcie może doprowadzić do zagłady ludzkości.Scenariusz filmu jak najbardziej możliwy do spełnienia.
Generalnie warto iść do kina,z czystym sumieniem polecam ten film.