ten film jest jeden z najlepszych filmów daje mu 10/10 lepszego po prostu filmu nie widziałem ludzie którzy go tak słabo oceniają nie znają się na dobrych filmach.ludzie co z wami?ten film nadaje prawdziwy klimat trzyma i w napięciu!!!
po jakiego grzyba zakładasz kolejny temat?? wciśnij swój wpis bez charakteru w jakiś inny podniecający topic...
zaśmieczasz forum, zerknij niżej, znajdz temat w którym kogoś ten film fascynuje i podpisz sie pod tym... proste?
już znalazłem kasia043 ocenia ten film bardzo dobrze i się z nią zgadzam! a ty człowieku jeśli mówisz że ten film jest słaby to co ty za syf oglądasz?
jaki syf ogladam pytasz...
niech pomysle... ostatnio obejrzalem 45. odcinek muminków, 3 odcinki Mody na sukces, 3 czesci american pie i jeszcze kilka seriali z Romantici. wystarczy???
haha do american pie nic nie mam ale reszta to totalne gówno.jeśli ty rzeczywiście oglądasz coś takiego to ty wógule nie powinieneś oglądać takich filmów typu jestem legendą!!!
ojoj
myślałem, że nie jest ze mną tak źle ale chyba zrozumialem swój błąd. co mi polecisz??
ja ci nie bende mówił co ty masz oglądać bo każdy ma swój gust ale jeśli ty ten film oceniasz tak zle to mnie to po prostu wkurza i nie mogę zrozumieć czemu ten film tak słabo oceniasz?
dobra, prosze o kilka dobrych argumentów, to odszczekam wszystko... i zapomnijmy już o klimacie pustego miasta gdyż o tym za dużo sie mówi, a mając kilkadziesiat milionow nie stanowi to problemu...
ten film trzyma widzów w napięciu.gdy obejrzałem ten film to stwierdziłem ze ma on aż w sobie 4 gatunki:akcja,sf,dramat i lekki horror!wugule film był cały dobry nie tylko dlatego że włożyli w ten film duży budżetu ale dlatego że włożyli w to dużo pracy(tak dla wyjaśnienia)a są takie przypadki że ludzie tego filmu się czepieją tylko dlatego bo smith gadał sam do siebie to jest po prostu dla mnie żałosne jak ktos jest sam tyle lat to mówi sam do siebie!
yyyy??? to że mówił sam do siebie to taki zabieg wiec raczej nie powinno to dziwić kogoś, kto rozumie film. wracając do tej ciężkiej pracy. jakoś jej nie widać. twórcy za dużo pracowali nad komputerowym montażem i animacja, a za mało dali z siebie w mniej technicznych sprawach. szczerze mowiac nie wiem jak film z tak kiepskim rozwinięciem i zakonczeniem mogl zostac wypuszczony na rynek. momentami przypomina kino pokroju okruchów zycia (i to wcale nie przez emocje). jednym slowem mocno sie zawiodlem jak juz pisalem. gdybym na film nie czekal z takim utesknieniem mialy 5/10, tak dostanie 4/10
nic rewelacyjnego. 6/10 to max......oglądając ten film przypomina mi sie Resident Evil Zagłada...prawie identico :)
oby na 1 czesci zakonczyli, bo drugiego tak traumatycznego przezycia jakim bylaby kolejna premiera tego slabego filmu wiele osob mogloby nie przezyc
no faktycznie gdyby była 2 część tego filmu wszystko by spieprzyli,podobnie jest z piłą 1 część była dobra ale reszta do dupy!!!
wszystko co bylo do spieprzenia zostalo spieprzone. ale zgadzam sie w jednym, pierwsza piła byla swietna.
ten film nie jest aż tak do dupy jak ty to mówisz mi się on bardzo podobał za całokształt i innym też się on podoba choć są tacy ludzie co na ten film gadają złe rzeczy i ty do nich nalerzysz!!!dajesz ocene 4/10!dobrze ja to rozumiem każdy ma swój gust!ale mam dla ciebie jedno pytanie jaki ty film oceniasz na 10/10(jest wógule taki?):)
A ja powiem tak: Film znosny do obejrzenia raz, pogadania chwile o tym co sie podobalo a co nie a pozniej mozna o nim zapomniec na jakis czas. Obejrzec za rok albo dwa i zapomniec calkowicie. Takie lekkie kino zrozumiale dla kazdego :)) A to ze malo tresci, ze nic nie przekazuje to juz inna sprawa. Pierwsze pytanie - czy ten film mial na celu przekazanie jakiegos glebokiego przeslania ?? Bo nie wydaje mi sie zeby tak bylo
Ja go oceniam 7/10 za to ze nie bylo tragedii, ale rewelacji tez nie :)
odpowiadam ci na twoje pytanie ten film na pewno ma jakieś przesłanie chociażby że będzie lepsze jutro i że zawsze można mieć nadzieję!
szuster-patryk: to jest wyłącznie moja osobista ocena, film po prostu nie spełnił moich oczekiwań (dlatego 4/10). Wiem, że trudno było dorównać książkowemu pierwowzrowi, ale jak już to ktoś napisał film został spłycony do granic możliwości. Komercha rulez.
4 na 10.. to maks. Myślałem że będzie o wiele lepszy. Takie fajne zapowiedzi a tu klapa. Spoko fajny klimat miasta a po za tym akcja mi sie nie podoba. Jest troszkę nudnawa w połowie filmu myślałem kiedy on sie rozkręci. Za mało retrospekcji. Ten film to taka nieskończona układanka. I to tandetne miksy komputerowe jak zobaczyłem lwy to myślałem ze padnę ze śmiechu. Do aktora za wiele złego nie mam uważam ze dobrze odegrał swoją rolę ale fabuła jest kiepska.